""
""

Samba na čačanski način: Tijago Galvao potpisao za Borac

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.16. | 09:39

Dres čačanskih Zebri zadužili Tijago Galvao, Bakara Baldea, Poba Ture, Masija Francis, ali i domaći igrači Uroš Delić i Lazar Jolović

Čačanska fudbalska pijaca zatvorena je tek u poslednjim satima minulog prelaznog roka. Borac je napustio Srđan Vujaklija, i otišao put beogradske Crvene zvezde, ali to ne znači da se u Čačaku nije dobro radilo ne bi li se pridobila nova, sveža imena za nastavak vojevanja na terenima Superlige Srbije. Eto, na Moravu dođe i Brazilac Tijago Galvao. Novo lice u redovima Zebri upečatljiv trag na srpskim terenima ostavilo je nastupima u dresu užičke Slobode. Galvao je za Slobodu nastupao od 2011. do 2014. i na 99 odigranih mečeva postigao je 21 gol. Brazilac je igrao je još i za Paulistu i Čukarički.

Izabrane vesti

Stručni štab Borca zaista nije igrao samo na ovu kartu u finišu prelaznog roka. Pomenimo da je u Čačak stigao i 24-godišnji Bakara Baldea koji igra na poziciji levog beka. Reč je o reprezentativcu Gvineje Bisao koji u redove Borca dolazi iz Južnoafričke republike, odnosno ekipe Vasko de Gama. U minut do dvanaest u Čačak stigoše i dvojica igrača koji dolaze iz Konga. Masija Francis igra na poziciji špica, dok Poba Ture pojačava vezni red Zebri.

Od domaćih igrača za Borac je potpisao i Uroš Delić, bivši fudbaler Metalca iz Gornjeg Milanovca, i beogradskog Rada koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Delić ima zavidnu internacionalnu karijeru, a uz njega kuću kraj Morave pronašao je i Lazar Jolović koji dolazi iz beogradskog BASK-a.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: STAR SPORT)


tagovi

Uroš DelićTiago GalvaoSuperligaSrđan VujaklijaSrbijaPoba TureLazar JolovićBorac ČačakBakara Baldea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara