"Katastrofa od terena"
"Katastrofa od terena"

Da li šampion Afrike ima najgori teren na svetu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.03.15. | 12:03

Tokom utakmice je od poljane nastalo jezero

Katastrofa od terenaZa ekipu šampiona Afrike Obale Slonovače mogu se koristiti samo lepi epiteti, ali za stanje infrastrukture u njihovom fudbalu moralo bi se pogledati na drugu, tamniju stranu rečnika. Tokom prijateljske utakmice sa Angolom odigrane u glavnom gradu Abiđanu, na stadionu Feliks Hufue Buanji, viđeno je nešto što šampionu jednog kontinenta ne bi smelo da se događa.

U postavi za ovaj meč bili su i Jaja Ture i Žervinjo i Vilfred Boni, koji su navikli da svake nedelje igraju na najboljim svetskim stadionima. 

Izabrane vesti

Naime, kada je utakmica počela, teren je delovao kao sasvim obično, solidno afričko igralište, ali kako je padao mrak i proticalo vreme, uslovi su postajali daleko od onakvih kakve Obala Slonovače svojim igrama zaslužuje. 

Ona je uspela da dođe do pobede od 2:0 golovima posle dva prekida (slobodan udarac i penal), ali po njima ovaj meč nikada neće biti upamćen. Ostaće zapamćen samo po barama, neki bi rekli i jezerima, koja su se nalazila nasred poljane u glavnom gradu Obale Slonovače. 

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

reprezentativni fudbaločajan terenObala SlonovačeAngola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara