Dražen Luburić
Dražen Luburić

Šampion gazi sve, Luburić ruši Moskovljane

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.04.18. | 09:55

Branilc krune u Rusiji, Zenit iz Kazanja, ima lak zadatak u Kemerevu, dok će srpski reprezentativac da bude glavna uzdanica tima iz Sankt Peterburga na putu do finala

Meč lopte za dva Zenita!

Branilac krune, "drim tim" iz Kazanja, dominira ne samo u Rusiji nego i u Evropi poslednje tri godine. U prvom meču Maksim Mihajlov, Vilfredo Leon i drugovi razbili su Kuzbas, koji je napravio veliko iznenađenje u četvrtfinalu, eliminisavši drugolasiranu ekipu u ligaškom delu sezone, Belgorod. Posao Zenitu u prvom meču u Tatarstanu bio je olakšan neigranjem najboljeg odbojkaša tima iz Kemereva Viktora Poletaeva, koji se otrovao neposredno pred početak meča i nije mogao da pomogne drugovima. Onda i ne treba da čudu 27 poena razlike u tri seta za šampiona Rusije i Starog kontinenta. 

Izabrane vesti

Očekuje se da Poletaev igra u drugom meču, ali i sa njim u timu, domaćin nema šta da traži protiv moćne mašinerije iz Kazanja. Kuzbas će teško do seta, a kamoli do trijumfa. Zenit je rešio poslednjih devet susreta sa Kuzbasom.

Zenit iz Sankt Peterburga bio je tek peti u ligaškom delu sezone, ali je u četvrtfinalu lako slavio dva puta maksimalnim rezulatom protiv Fakela iz Novog Urengoja, a onda je iznenadio i favorizovani Dinamo iz Moskve u prvom meču polufinalne serije. Igralo se pet setova u prestonice Rusije, a briljirao je srpski korektor Dražen Luburić, koji je imao čak 21 poen u tom meču. 

Uz poznate odbojkaše kao što su Sivoželez, Pankov, Oreol Kameho, Zenit će pred svojim navijačima imati prvu meč loptu. Moskovljani nisu bez šansi, ali forma je na strani Zenita, koji je slavio u tri od četiri duela u ovoj sezoni.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 13:00 8426 RU1PF Kuzbass - Zenit Kazan up manje (172.5) 1,85
Pet 18:00 8427 RU1PF Zenit St.Petersburg - Dinamo Moscow ki 1 1,40
Ukupna kvota2,59

RUSIJA 1 - POLUFINALE (DRUGI MEČEVI)

13.00: (6,80) Kuzbas - Zenit Kazanj (1,07)
18.00: (1,40) Zenit St. Peterburg - Dinamo Moskva (2,70)

* Kvote su podložne promenama

Piše: Željko Mutavdžić
Foto: MN Press


tagovi

Zenit KazanjZenit Sankt Peterburgsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara