""
""

Saopštenje Zvezde: Borba za titulu najvažnija klupska tema

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.04.14. | 20:59

Posle sastanka najužeg rukovodstva na Marakani, poručeno da će biti uloženi maksimalni napori kako bi se našlo rešenje za upozorenja iz UEFA

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda jednoglasno je večeras zaključio da je aktuelna borba za titulu prvaka Srbije najvažnija tema za klub.

Izabrane vesti

U saopštenju podeljenom novinarima posle sastanka na Marakani ističe se da je u diskusiji posebno razmatran problem sa licenciranjem i upozorenje UEFA vezano za kršenje pravila finansijskog fer-pleja.
“UO je razmatrao kompletnu problematiku u vezi ''UEFA monitoringa'', odnosno licenciranje našeg kluba za predstojeću sezonu u evropskim takmičenjima. Uveravamo javnost da će sve strukture kluba učiniti maksimum kako bi se pronašlo rešenje još jedne krizne situacije i kako bi Crvena zvezda zadovoljila stroge kriterijume evropske kuće fudbala”, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine. Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijasaopštenjefinansijski fer-plejevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara