""
""

Selektor futsal reprezentacije raspaljuje optimizam: Ne plašimo se Portugala, hoćemo prvo mesto!

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.16. | 10:49

„Razlika u kvalitetu može da nestane uz podršku sa tribina“, poručuje Aca Kovačević

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je da njegov tim pobedom nad Portugalijom želi sa prvog mesta grupe da se plasira u četvrtfinale prvenstva Evrope u Beogradu.
"Mi smo prvu misiju ispunili na otvaranju, imali fenomenalnu promociju futsala, pred rekordnim brojem navijača. I protiv Portugalije Arena će biti krcata, kao i u meču nokaut faze. Idemo na pobedu u svakoj utakmici, i protiv Portugalije, a kasnije i u mogućem duelu sa Španijom. Nikoga se ne plašimo, verujemo u sebe, svesni da se razlika u futsalu stalno smanjuje, a uz podršku sa tribina može lako i da nestane", rekao je Kovačević za saj tFSS.

Srpskim igračima nephodna je pobeda kako bi u četvrtfinalu izbegli Španiju, jer je Portugalija postigla više golova protiv Slovenije.Ž
"I da su Portugalija i Slovenija odigrali nerešeno, ništa se ne bi promenilo u našim planovima. U futsalu je gotovo nemoguće igrati na nulu, čuvati rezultat, tražiti bod... Iskreno, ne pamtim neku takvu utakmicu jer videli ste koliko ima promena, tempa i neizvesnosti. U meč ulazimo sa istom ambicijom kao i na premijeri sa Slovenijom, bez obzira na kvalitet Portugalije", jasan je bio selektor.

Izabrane vesti

Kovačević se osvrnuo na jučerašnji meč Portugalije i Slovenije (6:2).
"Slovenački kolega je taktički mnogo grešio, imao nekoliko zaista neshvatljivih poteza i sve se to naravno odrazilo na rezultat. Kada je imao dobar, aktivan rezultat, vukao je neke poteze koji su kasnije koštali Sloveniju ubedljivog poraza", rekao je Kovačević.

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se sutra od 21 sat u Areni.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Fejsbuk stranici

 

 


tagovi

SrbijaFutsal Evropsko prvenstvofutsalEvropaAleksandar Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara