""
""

Seltikov šef skauta na Banovom brdu! Šta je video?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.17. | 09:31

Dejvid Mos već dugo na oku ima Filipa Manojlovića

Bio je na prethodnom večitom derbiju, zatim je zauzeo mesto u svečanoj loži stadiona na Banovom brdu u sredu po podne. Šef skauting tima Seltika Dejvid Mos redovan je posetilac Zvezdinih ovoprolećnih mečeva.

Video je slabo izdanje protiv Partizana, zatim rapsodiju tima sa Marakane u prvom poluvremenu duela sa Čukaričkim... Na Banovom brdu je bio u društvu poznatog srpskog menadžera Radeta Ćaldovića. Zaokruživao je imena pojedinih igrača na protokolu meča, ali kako se može čuti jedan od najvažnijih ljudi iz sportskog sektora škotskog velikana odavno je izabrao - fokus.

Izabrane vesti

Kako se može čuti, Seltik će i u narednom periodu držati na oku mladog čuvara mreže Crvene zvezde Filipa Manojlovića. I pratiti njegov razvoj. Posebno, što se pomenuti Dejvid Mos uverio u sve vrline i trenutne mane golmana srpskog šampiona.

Video je dobro izdanje na Banovom brdu, ali i pogodak Tavambe u 154.večitom derbiju za koji dobar deo krivice snosi Filip Manojlović. Međutim, mladi reprezentativac Srbije je materijal kakav vole ostrvski klubovi. Odlične fizičke predispozicije učinili su ga veoma zanimljivim tom tržištu. Ostaje da se vidi hoće li Seltik da povuče konkretan potez...

(Foto Star Sport)


tagovi

Rade ĆaldovićFilip ManojlovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara