""
""

Skariolov Laboral pregažen pred meč sa Zvezdom, Kahasol ima recept za uspeh crveno-belih!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.11.13. | 13:15

Klub iz Vitorije napravio vrlo lošu uvertiru pred meč 4. kola Evrolige

Posle krajnje neverovatno poraza Crvene zvezde u meču sa Panatinaikosom pred prepunim Pionirom, izabranike Dejana Radonjića očekuje vrlo teško gostovanje u Vitoriji ekipi Laboral Kuće, koja ove sezone igra vrlo loše, posebno u domaćem šampionatu.

Izabranici Serđa Skariola su u meču 4. kola ENDESA lige doživeli ubedljiv poraz od Kahasola rezultatom 82:62 i tako na najgori mogući način ušli u ciklus pripreme za susret sa crveno-belima u Vitoriji.

Izabrane vesti

Noćna mora po odbranu Laborala bio je Skot Bamfort, koji je meč završio sa 20 poena i po četiri uhvaćene lopte i asistencije, dok je Markos Mata (7sk, 4/7 za tri) ubacio 18 koševa. U ekipi Laborala Tibor Plajs (8sk) i Andres Noćioni (5sk)su meč završili sa po 13 poena.

Srpski internacionalac u redovima Kahasola Nikola Radičević nije odigrao ni minut, dok je Milko Bjelica za Laboral odigrao 22 minuta, a za to vreme je ubacio osam poena i uhvatio sedam lopti.

Ključ pobede tima iz Sevilje ležao je u kontroli skokova (41-35), odličnoj odbrani, posebno u trenucima kada se igrala zona, ali i očajan procenat šuta igrača Laborala van linije 6,75 (3/19).

Laboral posle četiri kola ima očajan skor – 1:3, a interesantno je da je Zvezda sa Kahasolom prošle sezone igrala u grupi H Evrokupa. U dvomeču sa španskim klubom crveno-beli su ostvarili tesnu pobedu na strani posle produžetka, dok su u Pioniru poraženi sa 76:70.

Meč četvrtog kola Evrolige između Laborala i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 20.30. Laboral trenutno ima skor 2:1, a Zvezda 0:3.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaENDESA ligaEvroligaEvropaKaha LaboralKahasol SeviljaKK Crvena zvezdaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara