"Jorgos Samaras u bedaku"
"Jorgos Samaras u bedaku"

Škotski paradoksi: Seltik 15 koraka ispred svih, a priznanja igračima drugih klubova?

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.13. | 12:50

Rivali Kelta očigledno pronašli način kako da im barem na trenutak zaprže čorbu

 

 

Izabrane vesti

Jorgos Samaras u bedakuFudbalski šampionat Škotske se u odsustvu Rendžersa pretvorio u simultanku Seltika protiv ostalih prvoligaša. Da će titula ostati na zeleno-beloj strani Glazgova bilo je jasno i pre početka sezone, pa donekle i ne čudi što se apsolutna dominacija Kelta smučila ostalim učesnicima Premijer lige. Njihov kompleks, doduše, nije mogao da spreči Seltik da četiri kola pre kraja osigura odbranu titule, ali su se lukavi fudbaleri ostalih klubova dosetili kako da im, makar nakratko, pomute slavlje.

O čemu se radi?

Prosto, kada su fudbaleri birali kandidate za najboljeg igrača lige niko nije zaokruživao imena igrača Seltika, pa su se u najužem krugu nominovanih našli Lej Grifits (Hibs), Endrju Šini (Invernes), Najal Mekgin (Aberdin) i Majkl Higdon (Madervel).

Trener Kelta Nil Lenon je pobesneo!
"Ovo je za nepoverovati. Dođemo do polufinala Liga kupa, finala Kupa, osvojimo titulu i plasiramo se među 16 najboljih u Evropi. Ponovo smo stavili našu zemlju na mapu fudbalske Evrope i ovako nam se vraća. Odvatno!", grmeo je Lenon.
"Da li se ovde glasa za najbolje igrače ili za one koji su najviše napredovali? Uz svo dužno poštovanje nominovanima, imali su dobre sezone, ali da nijedan igrač Seltika ne bude u ovoj grupi to je prosto nemoguće. Ovo je šamar svima nama u Seltiku. U svlačionici su svi bili besni i zbunjeni i potpuno razumem moje igrače". 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Endrju ŠiniEvropaLej GrifitsMajkl Higdonmeđunarodni fudbalNajal MekginNil LenonŠkotskatiket uz kaficu aca seltik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara