"Škuletić"
"Škuletić"

Škuletić: Ne sećam se da je neko bio toliko dominantan u Humskoj; Lukač: Naša realnost je Superliga

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.10.14. | 23:45

Škuletić

Igrači Partizana prilično su realno doživeli večerašnji ubedljiv poraz u 3. kolu Lige Evrope protiv Bešiktaša u Humskoj.

Izabrane vesti

Napadač crno-belih Petar Škuletić nije uspeo da se nosi sa štoperima turskog kluba, ali je učestvovao u kreiranju najbolje akcije Partizana na utakmici, kada je Zengin na fantastičan način zaustavio udarac Andrije Živkovića.
"Oni su demonstrirali silu večeras. Ne sećam se da je neko bio toliko dominantan u Humskoj. Možda smo mogli malo da zakuvamo utakmicu da je Živković iskoristio šansu na 1:0. Ovo neće uticati na samopouzdanje, jer je prioritet prvenstvo, sve preko toga je nagrada", bio je kratak napadač crno-belih.

Čuvar mreže Partizana Milan Lukač takođe nije bio na visini zadatka ove večeri, jer se stiče utisak da je mogao bolje da reaguje kod prva dva gola.
"Teško bi bilo šta reći posle ovakvog poraza, nije sramota izgubiti od ovakvog rivala, ali mnogo boli. Hvala navijačima na podršci, naša realnost je Superliga. Moramo što pre da se okrenemo utakmici sa Jagodinom, ovo moramo što pre da zaboravimo. Mnogo smo pravili grešaka na sredini terena i iz toga smo primali golove. Ne smemo da zaboravimo da su i mnogo veće ekipe u Evropi primale i po šest-sedam golova", rekao je Lukač.

Štoper crno-belih Vojislav Stanković još jednom je nosio kapitensku traku u evropskom izazovu Partizana. Ipak, odbrana srpskog vicešampiona je večeras potpuno podbacila.
"Pokazali su da su mnogo bolji. Probali smo da iskoristimo neke njihove mane, ali nismo uspeli u tome. Zasluženo su pobedili, primali smo mnogo naivne golove", rekao je Stanković.


tagovi

EvropaLiga EvropeMilan LukačFK PartizanPetar ŠkuletićSrbijaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara