""
""

Spartak želi Zvezdinog beka

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 08:23

Opcija - pozajmica

Još deset dana ostalo je do kraja prelaznog roka u Srbiji, a u tom periodu Crvena zvezda bi mogla da ostane bez levog beka kog je dovela letos. Mladi Stefan Milošević (21), u junu angažovan iz Spartaka, nalazi se u planovima svog bivšeg kluba, spremnog da ga angažuje na pozajmicu do kraja sezone.
Pričao sam sa direktorom Zvezdanom Terzićem, pominjalo se da odem u Spartak. Bio sam tamo i znam kako je, bolje je da se borim ovde za mesto. Konkurencija je jaka, ali nema predaje“, rekao je Milošević u izjavi za Sportski žurnal, koji navodi da će status fudbalera biti definisan po povratku crveno-belih sa priprema iz kiparskog Pafosa.

Stručni štab trenutno ima na raspolaganju tri leva beka. Mihailo Ristić je zamenio Luisa Ibanjeza, ali je tokom jeseni igrao i u veznom redu, prvi deo sezone - i to vrlo dobro - završio je Dušan Anđelković, dok je Milošević tek treća opcija i zato se pojavila mogućnost da promeni sredinu. Pogotovo što bi u Spartaku igrao daleko više nego 63 minuta koliko je proveo na terenu u dresu crveno-belih, na jedinoj utakmici koju je za njih odigrao, protiv BSK Borče u Kupu Srbije.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport) 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaStefan MiloševićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara