Kristofer Hag u akciji
Kristofer Hag u akciji

Spavaš li mirno, Kaspere Šmajhele? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.09.18. | 23:15

Danski futsal golman Kristofer Hag je apsolutni junak ove večeri

Amaterska selekcija Danske koja je silom prilika večeras izašla na megdan Slovačkoj u Trnavi, izgubila sa 3:0, ali se nije obrukala. Štaviše, onako nejaka ostavila je utisak kompaktnog tima u kojem je prednjačio golman Kristofer Hag.

Radi se o 31-godišnjem futsal golmanu (a Danska nikako nije sila u tom sportu), koji je posle 50 nastupa i dva gola za nacionalni tim, večeras upisao i prvi nastup za svoju reprezentaciju u velikom fudbalu. I nije prvi koji je krenuo tim putem, bilo je golmana-futsalera u velikom fudbalu i pre njega.

Izabrane vesti

Razlika u veličini golova se zna, ne treba da vas podesćamo koliko je teže branitina velikom terenu pogotovo kada su na drugoj strani napadači poput Hamšika, Kucke, Dude ili Vajsa, ali sjajno zvuči podatak da je na kraju večeri Hag izašao sa terena sa čak sedam uspešnih odbrana što je sjajan statistički podatak.

Kažu da bi Hag odbranio i dinosuruse od izumiranja kako je dobar bio večeras. Dovoljno da se i neprikosnoveni Kasper Šmajhel zamisli za mesto u prvom timu narednih meseci...

Foto: Action Images


tagovi

Kasper Šmajhelreprezentacija Danske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara