""
""

Srpski tandem za budućnost: Šaponjić i Jović isprašili SAD!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.15. | 19:28

Dva pogotka za srpski nacionalni tim postigao je napadač Partizana, dok je golgeter crveno-belih jednom zatresao mrežu rivala, ali je i namestio jedan od dva pogotka kolege iz crno-belog tabora - 3:1

Mladi nadapači Partizana i Crvene zvezde Ivan Šaponjić i Luka Jović još jednom su pokazali da srpski fudbal ima golgeterski tandem za budućnost. Njih dvojica danas su na otvaranju 22. memorijalnog turnira Stevan Ćele Vilotiić za igrače do 19 godina srušili selekciju Sjedinjenih Američkih Država na Gradskom stadionu u Subotici - 3:1 (1:0) i po ko zna koji put pokazali da perfektno funkcionišu zajedno u timu.

Izabrane vesti

Dva pogotka za srpski nacionalni tim postigao je napadač Partizana, dok je golgeter crveno-belih jednom zatresao mrežu rivala, ali je i namestio jedan od dva pogotka kolege iz crno-belog tabora.

Za Srbiju su igrali sledeći igrači: Nikolić, Mijailović, Gudelj (69. Šarenac), Zličić (69. Karišić), Stojanović, Zlatković (51. Stanković), Špoljarić (49. Janković), Jović (83. Jovanović), Glavčić (89. Cuckić), Šaponjić (83. Duronjić), Senić (69. Lutovac).

U drugoj utakmici današnjeg programa Crna Gora je na stadionu FK Bačka 1901 savladala Izrael minimalnim rezultatom.

Selekcija Srbije narednu utakmicu igra u subottu protiv Francuske na stadionu Vrbasa, dok se u ponedeljak igraju utakmice za plasman.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stevan Ćele VilotićSrbijareprezentativni fudbalLuka JovićIvan Šaponjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara