"Vojislav Stanković"
"Vojislav Stanković"

Stanković se protiv Borca oprašta od Superlige: Mnogo mi je značila podrška najvernijih navijača sa južne tribine

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.12.14. | 21:13

„Spreman sam za razgovore sa upravom iako je inostranstvo prioritet“, priznao je defanzivac crno-belih

Vojislav StankovićPartizan sutra od 15.00 igra poslednju utakmicu u jesenjem delu prvenstva protiv Borca iz Čačka, a to će biti i oproštaj štopera Parnog valjka Vojislava Stankovića od Superlige pošto mu u januaru ističe ugovor sa klubom.

Zamenik kapitena crno-belih je priznao da će sutra najverovatnije odigrati poslednju ligašku utakmicu za klub iz Humske.
„Biće ovo, kako sada stvari stoje, moj poslednji prvenstveni meč u dresu Partizana. Nadam se da ćemo i ekipa i ja posao obaviti na najbolji mogući način. Zahvalio bih se svima koji su me podržavali poslednjih godina i kada je bilo dobro i, posebno, kada nije. Proživeo sam mnogo lepih trenutaka u Partizanu, osvojio mnogo trofeja, a moram da istaknem i da mi je mnogo značila podrška najvernijih navijača sa južne tribine“,  rekao je Stanković za Novosti.

Izabrane vesti

Letos se intenzivno govorilo o interesovanju Lacija i Palerma, ali na kraju nije došlo do realizacije transfera i Stanković tvrdi da nema zvaničnih ponuda.
„Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba, sprema se Skupština, sada su svi zaokupirani tim temama. Spreman sam za razgovore iako je inostranstvo prioritet. Zasada nemam konkretnih ponuda, sve je trenutno u domenu interesovanja raznih klubova“, objasnio je Stanković.

Stanković ipak ima još dva zadatka u crno-belom dresu, utakmice protiv Borca i Asterasa u Ligi Evrope.
„Moramo da odigramo utakmicu na visokom nivou i pobedom završimo prvi deo sezone. Imamo sasvim korektnu prednost za naše prilike i bilo bi dobro da, ukoliko ne uspemo da je uvećamo, bar završimo jesen na plus četiri“, rekao je zamenik kapitena kluba.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligaVojislav StankovićZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara