"Stepanović"
"Stepanović"

Stepanović za Partizan spremio tajno oružje iz Malmea

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.08.14. | 18:21

"Petrović je igrač koji ima veoma dobar dribling i iz svakog duela može da izađe kao pobednik", rekao je trener Nišlija

StepanovićRadničkom iz Niša raspored Superlige nikako ne ide na ruku. U prvom kolu su gostovali Crvenoj zvezdi na Marakani, gde su izgubili od aktulenog šampiona (2:0), a u drugom kolu dočekaće njihovog najvećeg rivala i kandidata za titulu - Partizan.

Trener Nišlija, iskusni Dragoslav Stepanović, spremio je tajno oružje za crno-bele. U pitanju je Petar Petrović, novi licencirani igrač koji dolazi iz švedskog prvoligaškog Malmea, o kome je naš portal svojevremeno i pisao u rubrici Srpski sinovi.
“On nas je iznenadio, zadovoljio je naše kriterijume na probnom treningu. Rođen je u Švedskoj 1995. godine, licenciran je i ako se odlučimo za njega, u subotu će već biti u prvih 18. On je igrač koji ima veoma dobar dribling i iz svakog duela može da izađe kao pobednik. Perspektivan je i na njemu je da svoje znanje pokaže i na utakmicama”, rekao je Stepanović, a stoji na zvaničnom sajtu Radničkog.

Izabrane vesti

Petar Petrović je spreman ko zapeta puška.
“Drago mi je što sam došao u Radnički, video sam kako Meraklije navijaju i to mi se svidelo. Do mene je da se pokažem i da igram što više”, kratak je bio Petrović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaRadnički NišDragoslav Stepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara