""
""

Stojanović zadovoljan posle poraza od Bazela: Pravi zalet za Evropu, pokazali smo veliki karakter

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.13. | 09:09

Uprkos nesrećnom porazu od švajcarskog prvaka, trener Crvene zvezde vidi pozitivne stvari u igri svojih pulena

Iako je uoči početka turnira važila za najvećeg autsajdera na Uren Kupu u Švajcarskoj, Crvena zvezda je ostavila odličan utisak i umalo završila takmičenje kao pobednik. Crveno-beli su posle pobede nad Grashoperson, nesrećno poraženi od Bazela, tako što su primili dva gola u finišu meča, ali je utisak da su skupo prodali kožu i prijatno iznenadili, čak i svoje navijače, koji nisu očekivali ovakav otpor u duelima protiv dva najbolja švajcarska kluba. Pogotovo, što je ekipa nekompletna i što nekoliko glavnih pojačanja tek treba da se priključi.

I pored poraza od Bazela, strateg crveno-belih Slaviša Stojanović vidi samo pozitivne stvari i zadovoljan je izdanjem svojih izabranika.
„Još smo na pripremama tokom kojih kroz prijateljske utakmice želimo da napredujemo kako bismo se spremili za ono što nam tek dolazi a to su kvalifikacije za Ligu Evrope i domaće prvenstvo. Na žalost, izgubili smo od Bazela, mada je konačan rezultat mogao da bude i drugačiji. Ekipa je pokazala veliki karakter i posebno sam zadovoljan trčanjem, s obzirom na fazu pripremnog perioda u kojoj se nalazimo. Pred nama je još mnogo posla i rada kako bi smo ispravili sve greške i izgledali onako kako svi želimo“, rekao je Stojanović.

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdapripreme 2013Slaviša StojanovićSrbijaSuperligaUren Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara