Stojković poručio Saviću: Ne računam ti gol dok ga ne postigneš na Marakani

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.19. | 15:43

„Pre utakmice mi je rekao da ima osećaj da će baš protiv Bačke dati gol, ali on to kaže pre svake utakmice“, uz osmeh poručuje desni bek crveno-belih

Crvena zvezda je osvojila tri boda u Bačkoj Palanci (3:1) i uvećala prednost u odnosu na drugoplariani Radnički iz Niša na devet bodova.

Pored golgetera Milana Pavkova, pogotke za srpskog šampiona postigli su oni koji se ne nalaze često u izrazitim šansama, a to su defanzivci Filip Stojković i Vujadin Savić. Kapitenu crveno-belih na ovom meču bio je to prvenac u crveo-belom dresu, a pouzdanom desnom beku prvi u ovoj sezoni.
"Presrećan sam zbog gola, lepa akcija je bila. Marin me je fantastično uposlio, nije mi bilo teško da takvu loptu pošaljem u mrežu. Videlo se i po radovanju koliko mi pogodak znači, posebno što je stavio pečat na trijumf. Takođe, podjednako sam srećan i što je Savić postigao prvenac u crveno-belom dresu. Pre utakmice mi je rekao da ima osećaj da će baš protiv Bačke dati gol, ali on to kaže pre svake utakmice. Izuzetno mi je drago što je ovog puta bio u pravu. Mada, ne računam mu gol dok ga ne postigne na Marakani", rekao je u šaljivom tonu Stojković.

Izabrane vesti

Crveno-beli u nedelju od 19 časova protiv Proletera stavljaju tačku na ovaj deo sezone.
"Znam da ćemo imati fantastičnu podršku, da nas očekuje lep ambijent u nedelju i zato bih pozvao naše navijače da u što većem broju dođu na stadion da nas podrže i da uživaju u fudbalu. Mnogo puta smo rekli koliko nam je bitno da sa maksimalnim učinkom uđemo u plej-of, upravo zbog podele bodova. Proleter je pokazao ove sezone da je u odličnoj formi i zato ćemo morati maksimalno fokusirano da uđemo u utakmicu kako bismo ostvarili novi trijumf. Motivisani smo, puni samopouzdanja i jedva čekamo da istrčimo na teren".

Zvezdin bek osvrnuo se na učinak ekipe na susretu sa Bačkom.
"Posle zasluženog vođstva od 2:0 napravili smo grešku koju je protivnik kaznio golom. Ipak, mi smo bili ti koji smo držali konce u svojim rukama sve vreme, nije se pobednik dovodio u pitanje. Samo se čekao treći gol, ispostavilo se da sam ja uspeo da zatresem mrežu i donesem miran završetak utakmice. Izuzetno je važno što smo ostvarili trijumf na pretposlednjoj utakmici pre podele bodova", poručio je Stojković.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Filip StojkovićVujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara