"Bobić"
"Bobić"

Štutgart počeo da deli otkaze: Bobić dobio nogu, neka se spremi Veh

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.09.14. | 19:56

Letos je doveo Filipa Kostića iz Groningena za pet miliona evra, međutim, najskuplje pojačanje kluba ovog leta odigrao je svega 98 minuta

BobićŠtutgart je potvrdio da se razišao sa sportskim direktorom Fredijem Bobićem. Švabe ne znaju za pobedu od početka Bundeslige, osvojili su svega dva boda od mogućih 15, ispali su iz nacionalnog kupa već u prvom kolu od drugoligaša Bohuma,  a ceh je ovog puta platio Bobić. Trener Armin Veh, za sada, uspeo je da preživi, ali i on treba da strepi za svoje mesto.
“Glavni razlog za ovaj korak je taj što je nastavljeno sa negativnim rezultatima i što ne vidimo da u ovakvoj konstalacija snaga postoji mogućnost da se nešto promeni na bolje”, rekao je predsednik kluba Joakim Šmidt.

Bobić se nalazi na meti kritičara već duže vreme. Optužen je da je loše vodio prelazne rokove, zbog čega malo nedostajalo da Švabe ispadnu prošle godine. Letos je doveo Filipa Kostića iz Groningena za pet miliona evra, međutim, najskuplje pojačanje kluba ovog leta odigrao je svega 98 minuta. 

Bobić je preuzeo poziciju sportskog direktora Štutgarta u leto 2010. godine. Već se spekuliše da bi mogao da ga zameni bivši golman Šalkea, Dortmunda, Milana i Arsenala Jens Leman, koji je dve sezone stajao između stativa Švaba.  

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFredi BobićNemackaStutgart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara