""
""

Surduličani najavljuju: Sada smo doveli trubače, a kad uđemo u Ligu Evrope okretaćemo vola na ražnju!

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.04.16. | 09:04

"Naš Radnik je bio blizu senzacije, dugo smo bili bolji, vodili smo sa 2:0, na kraju smo poraženi sa 3:2, ali možemo da budemo ponosni na izdanje naših igrača", rekao je Novica Tončev

Truba je u subotu odjekivala Humskom, a surdulički KONTRAbas u prvih 45 minuta pokazao na koji način treba da se igra protiv velikih beogradskih klubova.

Izabrane vesti

Prava južnjačka atmosfera na stadionu Partizana iznenadila je kompletnu javnost, ali se o njoj isključivo govorilo pohvalnim tonovima.
"U jeku predizborne kampanje mnogi vode ljude na mitinge, po halama, a jam se odlučio da ih počastim fudbalskom utakmciom. Ispostavilo se da su prisustvovali spektaklu, naš Radnik je bio blizu senzacije, dugo smo bili bolji, vodili smo sa 2:0, na kraju smo poraženi sa 3:2, ali možemo da budemo ponosni na izdanje naših igrača. Ovoga puta smo doveli trubače, a kada uđemo u Ligu Evrope okretaćemo vola na ražnju. Bilo je lepo na JNA, taj stadion mi je posebno drag jer sam čak tri puta sredinom sedamdesetih učestvovao na sletu, na rođendanu Josipa Broza Tita", rekao je prvi čovek Surduličana Novica Tončev za Alo.

Činjenica da je Partizan za svega 25 minuta u drugom poluvremenu uspeo u potpunosti da preokrene rezultat predstavljala je motiv za mnoge da počnu sa teorijama zavere i pričama o nameštenoj utakmici.
"To su obične laži i gluposti. Mogli su svi da vide da su golovi čisti kao suza, trčalo se 90 minuta i nema nikakvog govora o nameštanju. Ljudi su mogli da uživaju u fudbalu, videli su pet golova i dobru igru. Nama je samo žao što nismo pobedili ili izvukli barem remi. Popustila je koncetracija našim igračima", rekao je Tončev za Informer.

Apsolutno oduševljenje predstavljala je igra Samuela Ovusua, koji je nebrojano puta pobegao odbrani crno-belih u prvih 45 minuta.
"Zar fudbal mora da se igra samo u Beogradu? Pa mi imamo ambicije da igramo u Ligi Evrope, ako ne sedeće, onda za dve sezone. Ovusu je naš igrač četiri godine, on je ponikao kod nas. Imamo plan i da na leto dovedemo igrače iz inostranstva, ali i neke poznate domaće internacionalce", podvukao je prvi čovek Radinka.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaSamuel OvusuRadnikIvica Tončev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara