"Bili razmišlja šta da kaže budućoj ženi"
"Bili razmišlja šta da kaže budućoj ženi"

Svadba ili finale kupa - pitanje je sad?

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.03.15. | 18:15

Napadač Bredforda Bili Klark uskoro bi mogao da se nađe pred velikom dilemom, a slične "probleme" imali su vezista Liverpula Adam Lalana i golman Noriča Džon Rudi

Bili razmišlja šta da kaže budućoj ženi

Fudbal ili svadba? Ako na to dodamo da je u pitanju finale FA kupa, onda je jasno da će onaj pred kojim stoji odluka biti na teškim mukama, a taj neko mogao bi da bude napadač Bredforda Bili Klark! Pomenuti Klark je već isplanirao da stane na ludi kamen 1. juna ove godine, ali bi njegova buduća supruga mogla da se preznojava ispred oltara ukoliko Bredford napravi senzaciju i plasira se u finale Kupa koje je zakazano za veče pre toga. Slične "malere" u karijeri imali su Adam Lalana i Džon Rudi koji su na kraju morali da prave kompromise, svaki na svoj način...

Izabrane vesti

Engleski trećeligaš je već sada najprijatnije iznenađenje najstarijeg klupskog takmičenja na planeti pošto su popularni Bentamsi uspeli da izbace Milvol, a potom i ove sezone strašni Čelsi kojem su dali čak četiri gola u Londonu (4:2)! Kao šlag na tortu došao je trijumf protiv Sanderlenda (2:0) i eto malenog Bredforda među osam najboljih. U subotu (13.45) ga očekuje okršaj sa Redingom i ukoliko i tu prepreku preskoči, klub iz Jorkšira bi samo 90 minuta delilo od velikog finala na Vembliju.

No, iako bi to bio povod za ogromnu radost u svlačionici Bentamsa, Bilija Klarka bi to moglo da dovede u nepriliku.
"Naše venčanje zakazano je za dan posle finala Kupa i u šali sam rekao devojci da možda neću uspeti da stignem na svadbu. Rekoh joj da će znati gde sam ukoliko ne dođem na vreme. Otkad je saznala za to mislim da na svaki meč dolazi i govori sebi 'O, Bože, sve su bliži finalu', ali ima još dosta da se igra do toga. Prvo planiram da osvojimo plej-of, pa da pobedimo u finalu Kupa, a onda mi je na trećem mestu da se oženim", ističe Klark u šali za BBC.

Lalana na meču protiv Italije

Slučaj napadača Bredforda, međutim,  nije jedinstven u ostrvskom fudbalu pošto su i Adam Lalana i Džon Rudi morali da donesu sličnu odluku koja možda sačeka i Klarka. Vezista Liverpula je trebalo da se venča 14. juna 2014. godine, ali je ubrzo saznao da se baš tog dana sastaju Engleska i Italija u svom prvom meču na Mundijalu u Brazilu, pa je Lalana malo "ubrzao" stvari i zakazao svadbu na popularni britanski Boksing dej, odnosno 26. decembra 2013. godine. Na kraju se ispostavilo da je doneo dobru odluku, s obzirom na to da je baš u meču Gordog Albiona i Azura debitovao za svoju reprezentaciju u takmičarskim duelima. 

S druge strane, golman Noriča Rudi se neće po dobru sećati slične dileme koju je imao 2012. godine pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Naime, čuvar mreže Kanarinaca tada je bio na širem spisku engleskog nacionalnog tima iz kojeg su mu navodno obećali "poštedu" na prijateljskom meču protiv Belgije kako bi mogao da prisustvuje sopstvenom venčanju. No, sve bi bilo idealno da se Džon nije povredio uoči meča, a kasnije i otpao sa spiska za šampionat. Ako ste pomislili ''dobro, makar se oženio'' - grdno ste se prevarili. Verovali ili ne, Rudi je polomio domali prst desne ruke, baš onaj na koji bi trebalo da ide burma, pa je i svadba morala biti pomerena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Norič SitiLiverpulEvropaEngleskaDžon RudiBredfordBili KlarkAdam Lalana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara