"Naćo i Ronaldo"
"Naćo i Ronaldo"

Sveci Realu poklonili osminu finala, Građani nikad brže do nokaut faze, Runi skinuo prokletstvo, Juve preživeo u Gladbahu (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.11.15. | 22:42

Neverovatna revija promašaja PSŽ-a u Madridu, Siti se gostio u Sevilji i prošao dalje, Crveni đavoli uz mnogo muke srušili CSKA, Juventus sa igračem manje do velikg boda na Borusija parku

Naćo i Ronaldo

Pari Sen Žermen je večeras poklonio plasman u osminu finala Realu iz Madrida. Gotovo da se ne pamti kada je jedna ekipa na takav način nadigrala Kraljevski klub na Santijago Bernabeu i promašila toliki broj šansi, kao što je to večeras u glavnom gradu Španije učinila ekipa Lorana Blana, ali joj to na kraju nije bilo dovoljno ni za jedan bod. Domaćin je iskoristio katastrofalnu grešku Kevina Trapa i premijernim golom defanzivca Naća došao do velika tri boda i plsamana u nokaut fazu - 1:0 (1:0).

Izabrane vesti

Prosto je neverovatno šta Edinson Kavani i Zlatan Ibrahimović nisu uspeli da pretvore u pogodak, posebno u prvih 45 minuta igre, pa je kao logičan redosled događaja stigla kazna sa druge strane. Trap je u 36. minutu potpuno bespotrebno krenuo na jednu ne tako opasnu dubinsku loptu, pa je Naćo samo poslao loptu pored njega.

Kud Kevine?! (VIDEO)

Šta im je večeras? Kavani se posvađao sa nogama i loptom, a Zlatan sa stativom (VIDEO)

VIDEO: Ček', Ček', gde sam ja ono beše krenuo?! 

I u nastavku meča gosti su diktirali tempo, ali su pred kraj utakmice polako počeli da gube konce, što je Real ponovo mogao da kazni i definitivno reši pitanje pobednika. Ipak, Isko i Kros nisu imali dovoljno sreće da se upišu u strelce, ali je Kraljevski klub svejedno dva kola pre kraja grupne faze takmičenja obezbedio plasman u osminu finala. Poslednju šansu za promenu rezultata u 89. minutu je imao Anhel di Marija koji je iz slobodnog udarca uzdrmao prečku Realovog gola.

Šahtjor se ubedljivom pobedom nad Malmeom (4:0) donekle vratio u igru sa plasman u nokaut fazu, ali je pred njim gotovo nemoguća misija.

Mančeser Siti nikada brže i sigurnije nije obezbedio plasman među 16 najboljih ekipa na Starom kontinentu. Građani su zahvaljujući fenomenalnom prvom poluvremenu, posebno samom startu utakmice, savladali Seviliju na Ramon Sančez Pishuanu i pobegli joj na neostižnih šest bodova prednosti - 1:3 (1:3).

Gosti su na ovoj utakmici već u 11. minutu golovima Sterlinga i Fernandinja vodili sa 2:0, Tremulinas je uspeo da vrati domaćina u život 14 minuta kasnije, ali mu je svaku nadu srušio Vilfrid Boni u 36. minutu.

„Da se naježiš“ u Sevilji i Menhengladbahu, Englezi zvižde na papiru (VIDEO)

Asovi, pa šta vam se dešava? (VIDEO)

Mančester junajted je ponovo bio na korak da razočara publiku na Old Trafordu, ali je veliko golgetersko prokletsvo Crvenih đavola u 79. minutu srušio kapiten Vejn Runi i doneo tri velika boda svom timu.

Runija je na ivici peterca sjajno uposlio mladi Džesi Lingard, pa se Runi samo poklonio i glavom matirao Akinfejeva.

Stari trikovi velike varalice iz Mančester Junajteda (VIDEO)


Juventus je na Borusija parku bio potpuno potučen do 44. minuta. Vodio je Menhengladbah golom Fabijana Džonsona od 18 minuta i promašio još nekoliko prilično dobrih akcija, ali je kompletan tok utakmice promenila majstorska akcija gostiju u 44. minutu. Pogba je sjajno pronašao Stefana Lihtštajnera, a ovaj udarcem iz prve matirao Jana Zomera.

Taj pogodak je u potpunosti destabilizovao ekipu Andrea Šuberta koja u nastavku meča nije imala dovoljno snage da na isti način napadne šampiona Italije, iako je Juventus od 53. minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja Ernanesa, ali se lagano odbranio.

Njegovo veličanstvo - Pol Pogba! (VIDEO)

 

Grupa A:

Šahtjor - Malme 4:0 (1:0)
/Gladki 29, Srna 48pen, Eduardo 55, Tešeira 73/

Real Madrid - Pari Sen Žermen 1:0 (1:0)
/Naćo 35/

Grupa B:

Mančester junajted - CSKA 1:0 (0:0)
/Runi 79/

PSV -Volfzburg 2:0 (0:0)
/Lokadija 55, De Jong 85/

Grupa C:

Benfika - Galatasaraj 2:1 (0:0)
/Žonas 52, Luizao 67 - Podolski 58/

Astana - Atletiko - Madrid 0:0

Grupa D:

Borusija Menhenglabdah - Juventus 1:1
/Džonson 19 - Lihštajner 44/

Sevilja - Mančester Siti 1:3
/Tremulinas 25 - Sterling 8, Fernandinjo 11, Boni 36/

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićŠpanijaReal MadridPari Sen ŽermenNačoLiga šampionaJuventusFrancuskaEvropaEdinson KavaniAnhel Di Marija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara