""
""

Svlačionica Reala plače za legendom: Druže, šteta što nismo zajedno igrali duže

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.15. | 20:05

Kristijano Ronaldo poslao emotivnu poruku Raulu

Još jedna utakmica i - kraj. Nema više. Raul Gonzales Blanko (38) odlazi u penziju čim u nedelju odigra za Njujork Kosmos finalni susret plej-of šampionata NASL lige protiv Otava Ferija.

Posle toga završava karijeru aktivnog fudbalera. Možda će kasnije biti trener, možda menadžer ili stručni konsultant, ali šta god bude radio pamtićemo ga kao velikog igrača. Možda i najomiljenijeg kojeg je Real Madrid ikad imao. A upravo je njegov klub, isti onaj koji ga se na predlog Žozea Murinja 2010. odrekao, sad osetio potrebu da mu se zahvali za sve što je tokom 16 godina profesionalne karijere uradio. A potpisao se ispod 16 trofeja. Prosečno, jedan svake sezone. Malo li je?

Izabrane vesti

Zato pred njim mirno stoji i zvanično najbolji fudbaler današnjice - Kristijano Ronaldo.
Želim da ti čestitam na vrhunskoj karijeri. Za mene si uvek bio primer fudbalera i čoveka. Šteta što duže nismo igrali zajedno, jer si za mene baš ti bio najveći. Hvala ti. Želim ti sve najbolje i užuivaj zajedno sa svojom porodicom i decom“, rekao je Portugalac u video poruci.

Na isto način Raulu su virtuelne zagrljaje poslali bivši saigrači iz kraljevskog kluba, Marselo, Alvaro Arbeloa i Pepe, kao i španske reprezenatcije, golman Pepe Rejna, ali i trener Rafael Benitez, sa kojim doduše nikad nije sarađivao.
Na dan kad se povlačiš iz fudbala želim ti sve najbolje, kao i da ti budućnost bude uspešna kao što je bila igračka karijera. Hvala ti za sve to si uradio za Real Madrid i fudbal uopšte“, dodao je Benitez.

Pratite MOZZART na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridRaul GonzalesRaulRafa BenitezPrimeraKristijano RonaldoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara