"Panorama Sportskog centra "
"Panorama Sportskog centra "

Teleoptik bira trenera: U igri dva kandidata

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.16. | 17:29

Milan Stojanoski ili Milan Ristić?

Panorama Sportskog centra Mada je imao više nego solidne rezultate u dosadašnjem toku sezone, Igor Spasić je nedavno, posle dva kola bez pobede, smenjen sa pozicije šefa stručnog štaba Teleoptika, pa je rukovodstvo Partizanove filijale prinuđeno da traži novog trenera.

Kako saznanje MOZZART Sport, izbor je sužen na dva imena. U pitanju su Milan Stojanoski i Milan Ristić, s tim da se u ovom času ne zna ko je bliži klupi kluba trenutno pozicioniranog na šestom mestu tabele Srpske lige „Beograd“.

Izabrane vesti

Posle konsultacija čelnika Teleoptika sa ljudima iz Partizana očekuje se da do kraja sedmice ovo pitanje bude skinuto s dnenvog reda, uz napomenu da u Humskoj 1 i u Zemunelu ima podjednakih zagovornika ideje da se trenerska funkcija poveri jednom od pomenutih kandidata i da će odlučivati nijanse.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Stojanoski je nekadašnji prvotimac crno-belih (šest sezona u dva mandata). Karijeru je počeo kao napadač, ali kako je ona odmicala tako se i bivši makedonski reprezentativac pomerao ka odbrani, pa je, između ostalog, ostao upamćen kao libero u ekipi Lotara Mateusa koja se 2003. godine preko Njukasla plasirala u Ligu šampiona.

Stojanoski u igračkim danimaTrenesku zanta počeo je da „peče“ pre pet godina, procenivši da je za njegov put dobro da se dokazuje u malim sredinama, pa je tako radio u Kovačevcu, pirotskom Radničkom, Lokomotivi iz Beograda, Dolini, poznaje prilike u ligi i kao takav se nametnuo kao kandidat za rad sa talentima koji kucaju na vrata crno-belog tima.

Osim njega, u Teleoptiku i Partizanu ozbiljno razmišljaju i o Milanu Ristiću, aktuelnom treneru generacije 2000, koja suvereno drži prvo mesto na tabeli Kadetske lige Srbije. Ristićevi puleni su u deset kola ostvarili isto toliko pobeda, uz gol-razliku 40:7.

Ristić kao trener kadeta PartizanaKao plus Ristiću uzima se i činjanica da je pod njegovim vođstvom u mlađim kategorijama stasavao godinu dana mlađi Dušan Vlahović, sada napadač seniorske ekipe, pa u Humskoj 1 postoji ideja da bi njemu trebalo dati šansu da se oproba na klupi Teleoptika.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

TeleoptikSuperligaSrpska liga BeogradSrbijaFK PartizanMilan StojanoskiMilan Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara