"Milenko Tepić"
"Milenko Tepić"

Tepić: Sofo je naše veliko oružje u napadu

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 17:03

"To je igrač koji privlači pažnju protivničkih igrača i otvara prostor za ostale", kaže srpski internacionalac

Milenko TepićMilenko Tepić i Sofoklis Skrorcanitis po prvi put igraju zajedno, u PAOK-u, a jedna godina ih je delila da zaigraju zajedno u Panatinaikosu. Sada su "na vezi" plejmejker - centar u crno-belom dresu, a Tepić ističe da je Sofo košarkaš koji se dobro snalazi u agresivnoj igri.
"Tim mora da mu se prilagodi. On je igrač na takvom nivou da će sigurno privući pažnju protivnika i to ostavlja mnogo prostora ostalim igračima. On je jedno od najbitnijih napadačkih oružja. Dobro se snalazi u agresivnoj igri. Pokušaćemo da prilagodimo način igre cele ekipe kako bi njegov talenat što više izašao na videlo", rekao je Tepić za sajt Contra.gr.

PAOK igra i u Evrokupu pa je u ritmu koji je jako fizički zahtevan. Tepić ističe da nije zadovoljan načinom na koji tim šutira sa distance.
"Kada ste u šuterskom kontraritmu onda je potrebno igrati na način da se lopta spuštaispod koša, pogotovo kada je Sofo u igri. Imal ismo neke nepromišljene šuteve, i to ne treab da radimo. Mnogo smo promašivali”, istakao je Milenko.

Izabrane vesti

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Sofoklis SkorcanitisMilenko TepićKK PAOKGrčkaEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara