Komentari na vest

Godina ispunjena emocijama za Podraščanina: Rastanak sa Trentinom, pa poslednje reprezentativno leto

P

Pirke 90

pre 15 dana

Idemo po medalju u Pariz !
G

Gost 38392

pre 14 dana

Ako se plasiraju imace realne šanse u Parizu.Po meni ništa manje šanse od odbojkašica neće imati u Parizu.
S

Steva Ljig

pre 14 dana

Za Gost 38392 Ukoliko izbore plasman a sve je moguće Sve je otvoreno i da odu i ne i da zablistaju u Parizu i da se vrate kući jako brzo.Jedno je sigurno imaju veliki motiv.Odbojci u Srbiji je važno da odu obe ekipe za Pariz.Ne mora biti ni jedna medalja i nije realno da osvojimo .Meni ali i odbojci bi medalja muške ekipe bila mnogo draža i u ovom momentu bitnija od ženske.One ne moraju da osvoje ništa nema ko šta da im zameri posle toliko uspeha.Muškoj odbojci bi medalja sigurno donela veliki pomak u svakom pogledu
P

Podatak

pre 14 dana

Ima više nastupa na OI 2 x do sada nego bilo koji aktuelni košarkaš ili rukometaš u reprezentaciji.Naravno ima više medalja nego bilo koji košarkaš u Srbiji citaj prosek im je 1 ili 2.medalje osvojene sa Srbijom.Ima više nastupa u dresu Srbije nego bilo koji košarkaš ili rukometaš u istoriji ova dva sporta kod nas.Čovel je legenda.I još traje.Igra finale lige šampiona.Da odeš u Pariz i oprostiš se sa medaljom legendo.
V

Voša le

pre 14 dana

11 medalja sa Srbijom preko 300 nastupa u reprezentaciji.Dva puta prvak evrope,osvajač svetske lige.Napred Srbija.Tvoj Novi Sad je uvek uz tebe.
2

22

pre 14 dana

@/Pirke 90 Samo sanjaj medalju nemoguće da iako se budu plasirali na OI prođu grupnu fazu. Jer svi koji sad budu imali kvalifikacije april/maj/jun i napucaju formu za to i plasiraju se teško da će povratiti (pritom imaće par dana pauze) formu za OI koji je u julu i avgustu. Tako da je bolje da se ne kvalifikuju jer bi se pošteno izblamirali ne proslaskom kroz grupnu fazu. Niti Srbija ima neku sjajnu mušku selekciju kompletnu da bi mogla da izdrži ovo pakleno leto. Nemoguće je u dvofaznoj pripremi da imaju isti kontinuitet forme. Tako da u Parizu u ekipnim sportovima sa loptom imamo košarkaše, košarkašice, odbojkašice, basketaše,vaterpoliste. Naravno dosta medalja imamo i bez odbojkaša koji bi preko one stvari igrali na OI 80% njih bi tako igrali!
G

Gost 00900

pre 14 dana

22 Najgluplji komentar ikada
H

Handball Fan

pre 14 dana

Samo da se hoće plasirati na OI, iz milion razloga bi bilo dobro i to momcima od srca želim, a tamo rasterećeno, bez ikakve obaveze. A Potke, jedna od ikona naše odbojke, zaslužuje da se na velikoj sceni oprosti od reprezentacije kojoj je toliko toga doneo. Nek je srećno momcima!