""
""

Tijago oduševljen zbog Simeonea: Neka ostane još 10 godina na Kalderonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 19:37

Argentinski stručnjak ima podršku navijača, ali i kompletne ekipe sa kojom poslednjih godina bečeži sjajne rezultate

Dijego Simeone je prvo kao fudbalera, a sada i kao trener došao do statusa idola navijača Atletika, a skoro da i kod svojih igrača ima status božanstva. Vezista Tijago Mendeš rekao je danas da su svi igrači sa oduševljenjem dočekali vest da Simeone sa upravom pregovara o produžetku saradnje.

Čelnici Atletika ponudili su Simeoneu novi ugovor na pet godina, a Tijago je priznao da bi voleo da argentinski stručnjak ostane bar još jednu deceniju na klupi Jorgandžija.
“Videli smo u medijima da se priča o nastavku saradnje. Naravno da smo svi zadovoljni zbog toga. Oni pričaju o pet, a mi želimo da on ostane 10 godina. Igrači su srećni što rade sa takvim čovekom, a šta tek da kažemo o navijačima. Nadam se da će preteći i Aleksa Fergusona. Ipak, o novom ugovoru mora da se dogovori sa upravom“, rekao je Tijago španskim medijima.

Izabrane vesti

Simeone je na klupu Atletika došao u decembru 2011. godine, a El Čolo je do sada sa ovom ekipom osvojio pet trofeja: Primeru, Ligu Evrope, Kup kralja, Superkup Španije i Superkup Evrope.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TijagoŠpanijaPrimeraDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara