""
""

To se zove NBA spektakl: Pucali rekordi u Torontu, Zapad zamalo da postigne 200 poena! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.16. | 08:33

Zapad savladao Istok sa 196:173 čime je postavljen rekord po broju postignutih poena

Najveći košarkaški cirkus to ne pamti. Defilovale su brojne legende magične igre na Ol star utakmicama, ali nisu uspele da urade ono što je je noćas pošlo za rukama aktuelnim protagonistima NBA lige. U 65. Ol-staru Zapad je savladao Istok sa 196:173 (40:43, 52:47, 53:46, 51:37) što je ubedljivo najviše poena u istoriji ovog događaja.

Istok je uspeo da dobija samo prvu četvrtinu, ali onda su kolege sa Zapada pojačale ritam i sjajnim napadačkim repertoarom došli na korak od neverovatne kote od 200 ubačenih poena. Zapad je u čak tri četvrtine ubacio preko 50 poena.

Izabrane vesti

Najbolji igrač utakmice bio je Rasel Vestbruk iz Oklahome koji je ubacio 31 poen i imao osam skokova. Na drugoj strani Pol Džordž je ubacio 41 poen. Bilo je mnogo emocija na parketu u Tornotu, naravno i atraktivnih poteza. Od Ol Star manifestacije oprostio se legendarni Kobi Brajant. On je dobio velike ovacije publike kada je izašao iz igre.

„Bilo je više nego zabavno. Počastvovan sam što sam imao priliku da igram sa ovim momcima i što smo se šalili na klupi“, rekao je Brajant.

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

Stiv KariRasel VestbrukNBA ligaKobi Brajant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara