""
""

Todorić za MOZZART: Mi ne pišemo saopštenja, čestitamo Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.17. | 12:14

Sportski direktor Partizana najavio i da će protiv PAOK-a ekipa biti bez bolesnih Hečera, Koprivice i Marinkovića, kao da i je veliko pitanje hoće li Aleksandar Džikić sedeti na klupi

Košarkaši Partizana „preživeli“ su završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu s obzirom da su zbog virusa, ili trovanja hranom što još nije tačno utvrđeno, bili desetkovani što na klupi, što na terenu.

Izabrane vesti

Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić kaže da s ozbirom na sve okolnosti, Partizan nema za mnogo čime da žali i dodaje da je zdravstveno stanje u timu i dalje veoma ozbiljno.
“U revanšu sa PAOK-om neće moći da igraju ova trojica koja su propustila i završnicu kupa - Hečer, Koprivica i Marinković. Tu je i Uroš Luković koji i dalje ima neku temperaturu, pa je pod znakom pitanja. Danas očekujemo i konačne rezultate lekarskih analiza. Videćemo i da li će Džikić biti u stanju da vodi ekipu“, rekao je Todorić za MOZZART Sport.

Partizanov operativac podseća i da je i Mihajlo Andrić bio na korak da propusti finale.
“S obzirom na sve okolnosti, igrači su pokazali da su pravi heroji. Ja sam u klubu, što se kaže, 100 godina i nisam se nikad sučio sa ovakvom situacijom.“

Todorić navodi i da je bilo nekih detalja sa finalnog meča koji su mu zapali za oko. Nije, međutim, želeo da ide dalje u analizi toga.
“Žao mi je samo zbog finalne utakmice i onog kraja treće četvrtine kada se Zvezda, posle dve sumnjive odluke, odlepila i više nismo imali snage da je stignemo. Ipak, nemamo nameru da pišemo saopštenje, već čestitamo Zvezdi na osvojenom trofeju“, kazao je Todorić aludirajući na pretprošli derbi, kada je Partizan u ABA ligi pobedio Zvezdu.

Prema njegovim rečima, crno-beli su, i desetkovani, pokazali da bi mogli da budu ozbiljni takmaci u završnici sezone kada se bude odlučivalo o trofejima.
“Pokazali smo da možemo da igramo sa Crvenom zvezdom. To je jasno i igračima. Svakako očekujem da u plej-ofu ukrstimo koplja, pa ćemo videti šta će se desiti. U svakom slučaju iz Niša se vraćamo sa više samopouzdanja.“

Partizan će u sledećih šest dana odigrati tri utakmice, protiv PAOK-a, Zadra i Mega Leksa.
“Nama je u ovom trenutku najvažnije da se kompletiramo, da svi ozdrave. Ima vremena do početka plej-ofa, sada već jasno da ćemo verovatno biti treći ili četvrti, a isto nam dođe. Imamo i utakmicu sa PAOK-om sutra i nadam se da će momci uspeti to da izguraju“, zaključio je Todorić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Aleksandar DžikićFK Crvena zvezdaDragan TodorićJadranska ligaMihajlo AndrićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara