""
""

Todorić za MOZZART Sport: Partizan u Evrokupu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.16. | 13:32

"Mi smo od prvog trenutka rekli da Partizan želi da se što pre vrati u Evroligu, gde mu je i mesto po svim parametrima", rekao je Todorić za naš sajt

Košarkaški klub Partizan završio je još jednu sezonu bez osvojenog pehara. Međutim, ono zbog čega će svi u taboru Parnog valjka biti posebno zadovoljni jeste što je prva godina finansijske stabilizacije završena bolje od očekivanog i što je klub krenuo u pravom smeru povratka na staze stare slave. 

Izabrane vesti

Samim tim, posle tmurnih oblaka koji su se nadvili posle najsvežijeg poraza od Crvene zvezde u borbi za titulu stiglo je svetlo na kraju tunela - Partizan će naredne sezone igrati Evrokup! 

Ovu informaciju otkrio je direktor crno-belih Dragan Todorić u razgovoru za MOZZART Sport.
"Pre neki dan smo dobili poziv za Evrokup. Naše službe u klubu sada popunjavaju te papire i rok za prijavu, odnosno da ih vratimo nazad je kraj juna. Do tada bi sve trebalo da bude jasno. Stvari su postale jasnije posle one presude Suda u Minhenu. Mi smo od prvog trenutka rekli da Partizan želi da se što pre vrati u Evroligu, gde mu je i mesto po svim parametrima. Prethodnih sezona smo izgubili tu poziciju, pre svega, zbog nedostatka novca. Sve što radimo sada je sa jednim jasnim ciljem  - Evroliga. Do toga možemo da dođemo samo ABA lige i Evrokupa", rekao je Todorić za MOZZART Sport. 

Podsetimo, Partizan je pred početak ove sezone odustao od učešća u Evrokupu zbog teške materijalne situacije. Ali, usled stabilizacije i perspektive koju klub ima, došlo je vreme da se crno-beli vrate u Evropu. A u dogledno vreme i u elitu. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDragan Todorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara