""
""

TOP 10: Lokomotiva uz zvuk sirene utišala Istanbul, Kinsi je ovog puta bio žrtva... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.01.14. | 10:24

Rudi Fernandez se poigrao sa Bajernom, dok je Dimitris Dijamantidis nastavio da deli lekcije

U dosadašnjem delu sezone u Evroligi nekoliko puta smo imali priliku da vidimo bravure Tarensa Kinsija na listi TOP 10 poteza kola. Njegova vetrenjača protiv Budiveljnika bila je potez večeri, blokada Bojanu Bogdanoviću blokada večeri, a maestralno zakucavanje protiv Reala bilo je na prvom mestu TOP 10 liste prve runde druge faze takmičenja. 

Ovog puta, američki as našao se u ulozi žrtve. Partizanov agilni strelac je kod rezultata 56:57 za CSKA pokušao da solo prodorom završi akciju i preokrene rezultat, ali... Kinsi kao da nije ispred sebe video Viktora Hrijapu, koji je iskusno sačekao protivnika, a potom ga zajedno sa loptom prizemljio. Ovaj potez našao se na petom mestu ovonedeljne liste, dok su košarkaši Lokomotive izveli najlepšu akciju treće runde.

Izabrane vesti

Tačnije, to je učinio Mantas Kalnijetis, koji je u poslednjim sekundama meča u Istanbulu uzeo loptu u svoje ruke, otišao u potpunu izolaciju, sačekao do samog kraja, opalio i... Doneo novu pobedu uz zvuk sirene! Igrači Galatasaraja nisu mogli ni da veruju šta ih je snašlo, a zvanično drugoplasirani tim Evrolige u kategoriji "koji klub vam je najinteresantniji za gledanje" je po treći put ove sezone stigao do trijumfa na ovakav način. Pre Kalnijetisa dva puta je heroj bio Krunoslav Simon, protiv Laboral Kuće, a zatim i Panatinaikosa. 

Ostale najbolje poteze trećeg kola TOP 16 faze pogledajte ispod teksta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tarens KinsiRudi FernandezMantas KalnijetisEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara