"Fudbaleri Vojvodine"
"Fudbaleri Vojvodine"

Trujić: Primili smo gol iz jedine šanse, ali pokazali smo da smo kvalitetniji tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.07.16. | 22:36

"Da je ostalo 1:0 morali bi da nas napadnu. Ovako imaju dobar rezultat neće se zaletati", rekao je Babić

Fudbaleri VojvodineNapadač Vojvodine Nikola Trujić kaže da je Dinamo iz Minska bukvalno iz jedne izrazite prilike došao do povoljnog rezultata u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da to nije umanjilo šanse Vojvodine za prolazak u narednu rundu.

Novosađani su nakon fantastičnih 45 minuta dozvolili rivalu da se vrati u život.
“Ušli smo dobro u utakmicu, prvo poluvreme smo odigrali zaista dobro, stvarali šanse, mislim da smo pokazali kako treba da igra Vojvodina. Ne znam šta se desilo u nastavku, prvih 10 minuta kao da smo bili pogubljeni, izgubili smo ritam utakmice i ostali bez igre koja nas je krasila. Primili smo gol praktično iz jedne šanse, ali ništa nije gotovo. Ima još jedna utakmica, ako budemo tamo igrali kao ovde u prvom poluvremenu mislim da možemo da obezbedimo prolaz u narednu fazu”, rekao je Trujić.

Izabrane vesti

Gol Vojvodine trenutak inspiracije ili uigrana akcija?
“Mislim da je trenutak inspiracije, ali dosta vežbamo na treninzima i to se na utakmici namesti samo od sebe. Tako se desilo, propustio sam loptu, Babić je bio u dobroj poziciji. Hvala publici, nadam se da će biti još bolja atmosfera kada prođemo u plej-of. Nezgodan je rezultat, ali po igri se vidi da smo za nijansu kvalitetnija ekipa. Ako mi budemo pravi i pokažemo naše pravo lice u Belorusiji možemo da se nadamo prolasku”, zaključio je Trujić.

Slavlje kod gola Voše

Sličnog je mišljenja i Miloš Trifunović, koji u završnici utakmice nije uspeo ponovo da vrati prednost Novosađanima.
“Odigrali smo dobru utakmicu, dali gol na vreme, falio nam je još jedan gol da mirnije odemo u Belorusiju, ali svejedno mislim da smo bolji tim, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima i da možemo da obezbedimo prolaz u narednu rundu”.

Rezultat je prilično nezgodan za Lale
“Oni imaju prednost domaćeg terena, mi moramo da idemo na pobedu, verovaćemo u sebe i mislim da ćemo uspeti”, rekao je Trifunović.

Strelac jedinog gola za domaćina Siniša Babić ne krije da je razočaran što njegov tim nije uspeo do pobede.
"Razočaran sam jer smo imali dosta šansi. Vidi se da je Dinamo dobra ekipa jer su nam dali gol iz prvog šuta na utakmici. Taj gol nas je sputao jer smo bili bliži da postignemo drugi, da prelomimo utakmicu. Mislim da imamo veće šanse da prođemo u revanšu. Pokazali smo da smo bolji. Imali su sreće. Ni iz čega, iz nikakve akcije su postigli gol. U revanšu očekujem da će igrati slično kao večeras. Da je ostalo 1:0 morali bi da nas napadnu. Ovako imaju dobar rezultat neće se zaletati", rekao je Babić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaSiniša BabićNikola TrujićLiga EvropeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara