"Eugenio Korini"
"Eugenio Korini"

U Palermu ništa novo: Osim trenera…

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.01.17. | 12:55

Eugenio Korini podneo ostavku

Eugenio KoriniLista od januara 2016. godine: Fabio Vivijani, Đovani Tedesko, Đovani Bosi, Đuzepe Jakini, Valter Novolino, Davide Balardini - svi su se oni izrotirali do aprila - u septembru je stigao Roberto de Zerbi, u novembru Eugenio Korini, a sada će kontroverzni gazda Palerma Mauricio Zamparini ponovo u potragu za šefom struke.

Korini je digao sidro.
"Nema šta da kažem… Odluku sam doneo čiste svesti i zdrave pameti . Nije mi prijala, ali je delovala kao jedina logična u ovom trenutku", rekao je Korini novinarima ispred stadiona "Renco Barbera".

Izabrane vesti

Samo deset dana pošto se na sve njih izdrao jer su pisali kako mu uprava kluba i pre svega sportski direktor Nikola Salerno spremaju otkaz. Odavno se zna - klupa u Palermu verovatno je najgori mogući posao za fudbalske trenere.

Sad se piše da će Zamparini pokušati da nagovori Balardinija da se vrati. Ako je lud da to uradi, pošto je na početku ove sezone izdržao samo dve utakmice.

Posle tri rokade na klupi, Palermo je pretposlednji na tabeli, 11 bodova ispod crte sa samo jednom pobedom u 21 kolu Serije A.

Naravno, na Siciliji je uvek trener kriv.


tagovi

Eugenio KoriniEvropaItalijaPalermoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara