"Esteban Kambijaso, Antonio Kasano i Fredi Guarin"
"Esteban Kambijaso, Antonio Kasano i Fredi Guarin"

UKLETI INTER: Stramaćoni bez pola tima pred kraj sezone!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.13. | 17:49

Pored povređenih Milita, Kivua, Palasija, Kasana i Nagatoma, sa terena će odsustvovati i Fredi Guarin i Esteban Kambijaso

 

Esteban Kambijaso, Antonio Kasano i Fredi GuarinKakav košmar za Inter i Andreu Stramaćonija! Izgleda da će se Neroazuri pre vremena oprostiti od borbe za Ligu Evrope, pošto će do kraja sezone bukvalno igrati sa velikim brojem mladih i neiskusnih igrača. Posle Dijega Milita, Kristijana Kivua, Rodriga Palasija, Antonija Kasana i Juta Nagatoma, plavo-crni će ostati i bez Fredija Guarina i Estebana Kambijasa, najverovatnije do kraja sezone.

Izabrane vesti

Guarin je doživeo povredu lista desne noge na poslednjem treningu ekipe, dok Kambijaso ima problema sa mišićem leve noge.

Inter je u poslednjih pet utakmica doživeo četiri poraza i trenutno se nalazi na sedmom mestu, sa bodom manje od Rome, koja se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu Evrope naredne sezone.

Kao da tim već nije doživeo ogromne udarce posle teških povreda Milita i Palasija, sada je i vezni red ostao desetkovan pred finalnu borbu u Seriji A.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andrea StramaćoniAntonio KasanoDijego MilitoEsteban KambijasoEvropaFredi GuarinInterItalijaKristijan KivuNagatomoRodrigo PalasioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara