""
""

Umalo senzacija u Atini! Panatinaikos se provukao, PAOK će dugo žaliti

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.15. | 18:41

Gosti iz Soluna vodili su maltene celo drugo poluvreme i igrali veoma kvalitetno, ali je u finišu, devet sekundi pre kraja, Džejms Feldejn pogocima sa linije za slobodna bacanja postavio konačan rezultat

Aleksandar Đorđević i košarkaši Panatinaikosa večeras su u svojoj hali u Atini protiv PAOK-a praktično gledali u lice porazu, ali su se na kraju malo svojom, a malo zaslugom protivnika provukli i upisali trijumf od 70:69 (25:22, 14:15, 13:20, 18:12).

Izabrane vesti

Solunskoj ekipi ovo je bio šesti poraz u grčkom šampionatu, a Panatinaikos je zadržao auru nepobedivosti.

Gosti iz Soluna vodili su maltene celo drugo poluvreme i igrali veoma kvalitetno, ali je u finišu, devet sekundi pre kraja, Džejms Feldejn pogocima sa linije za slobodna bacanja postavio konačan rezultat.

Ekipa PAOK-a je u završnici utakmice bila veoma nesigurna, promašila je čak tri od poslednja četiri penala, mada je na kraju Kostas Vasilijadis promašio šut za pobedu.

Nik Kalates ubacio je 19, a Džejms Gist 18 poena za Zelene. Miroslav Raduljica i Saša Pavlović dodali su na to još četiri, a Ognjen Kuzmić tri poena.

Vasilijadis je sa 19 poena bio najbolji strelac PAOK-a, Sofoklis Skorcanitis ubacio je 11, a Milenko Tepić i Uroš Duvnjak po tri poena.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: www.paobc.gr)

 


tagovi

Sofoklis SkorcanitisSaša PavlovićPanatinaikosOgnjen KuzmićMiroslav RaduljicaMilenko TepićKK PAOKGrčkaEvropaEvroligaAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara