"Nemanja i Uroš"
"Nemanja i Uroš"

Uroš Matić o liderima Orlova, poseti na Marakani, nezadovoljstvu navijača i Nemanjinim savetima

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.16. | 13:39

Mlađi brat srpskog reprezentativca govorio o meču u kom će Orlovi dočekati Austrijance

Nemanja i UrošUroš Matić, dve godine mlađi brat slavnijeg Nemanje, fudbaler je Šturma iz Graca. Tamošnji novinari su iskoristili tu činjenicu i ispitali ga o predstojećem meču u kom će Srbija dočekati Austriju 9. oktobra.

Pre svega, istakao je atmosferu koju je doneo novi selektor Slavoljub Muslin.
"Ivanović i Kolarov su pravi lideri, a novi selektor Muslin je doneo dobru atmosferu u tim. Oba tima su otprilike na istom nivou, sve će zavisiti kako će se meč postaviti. Srbija ima dosta iskusnih igrača, ali i onih mlađih, talentovanih", istakao je Matić.

Izabrane vesti

Podvukao je nezadovoljstvo navijača Srbije.
"Navijači su nezadovoljni zato što se Srbija nije plasirala na Evropsko prvensrtvo u Francuskoj. Protiv Irske je bilo samo 8.000 ljudi, ne verujem da će biti više od 20.000 protiv Austrije".

Uroš je rođen u Šapcu, ima 26 godina i dvostruko državljanstvo - srpsko i makedonsko. Mogao bi da zaigra za reprezentaciju Makedonije u budućnosti.
"Tamošnji savez mi je prišao, pitao da igram za tu zemlju. Pristao sam, a sada sve zavisi od Fife", istakao je Matić.

Uroš ističe da mu mnogo znači podrška brata Nemanje.
"Posetio me je u Gracu tokom leta, prati moje utakmice preko interneta kada stigne. Daje mi uvek savete. On je moj idol. Igra za jedan od najboljih klubova na svetu, mogu toliko da naučim od njega", rekao je Uroš.

Pre utakmice protiv Austrije, Srbiju večeras očekuje meč protiv Moldavije, a MOZZART KVOTE za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Uroš MatićSrbijareprezentativni fudbalEvropaAustrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara