"Luj Van Gal pod stresom"
"Luj Van Gal pod stresom"

Van Gal na optuženičkoj klupi: Nismo igrali na duge lopte, nismo majke mi (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.02.15. | 15:48

Sem Alardajs uspeo u nameri da trenera Mančester junajteda izbaci iz takta

Luj Van Gal pod stresomBila je to redovna konferencija za novinare pred sutrašnji okršaj Mančester junajteda sa Barnlijem. Skandala željna žuta štampa došla je sa jasnom namerom da pokuša da izazove reakciju Luja van Gala posle otrovnih strelica koje je ka njemu uputio kolega iz Vest Hema Sem Alardajs.

Novinari nisu ni slutili šta ih čeka...

Izabrane vesti

Alardajs je očigledno uspeo da pronađe Van Galovu slabu tačku, pa je Holanđanin sve iznenadio kada je prisutnim novinarima počeo da deli papire sa crtežima, statističkim podacima... Sve to je valjda trebalo da dokaže da trener Vest Hema lupa gluposti?
"Baš zato što sam očekivao ovo pitanje (o dugim loptama, prim.aut) pripremio sam podatke sa utakmice i moram da kažem da Veliki Sem nije zbivanja na terneu video na pravi način. Ako pogledate podatke videćete da mi jesmo imali više dugih lopti, ali njima nismo hranili napadače, već smo širili igru. Uostalom, kako je moguće da igraš na duge lopte kada je lopta 60 odsto vremena u tvom posedu?", zapitao se Van Gal.

Tek da pojasnimo Van Gal dugim loptama smatra one koje su prebacille više od 25 metara. A takvih su ka napadačima više slali Čekićari. Što je u suštini sasvim nebitno jer se Mančester junajted tek u sudijskoj nadoknadi spasio poraza na Aptonu. Sve ostalo je manje važno.

Zamišljamo Alardajsa. Zavaljen u fotelju, sa čašicom nekog kvalitetnog viskija. Gleda vesti i umire od smeha. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sem OlerdajsPremijer ligaLuj van GalEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara