""
""

Vanić puca od optimizma posle Partizana: Metalac i ja ćemo da prekinemo Grofov niz

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.11.15. | 12:47

“Crno-beli se služe albijem kada govore o penalu, nisu nam šutnuli na gol u prvom poluvremenu”, poručio trener tima iz Gornjeg Milanovca

Milanovački Metalac je prvi put u svojoj istoriji uspeo da savlada beogradski Partizan . Bio je to zlatni minimalac Milanovčana koji će se dugo pamtiti u gradu pod Rudnikom.

Trener Metalca Nenad Vanić poručio je u razgovoru za MOZZART Sport da niko ne može da ospori činjenicu da je njegov tim sasbvim zasluženo slavio.
„Stigli smo do značajne pobede, jer smo konačno trijumfovali na domaćem terenu i odužili se našim navijačima. Zasluženo smo slavili, bili smo bolji u prvom poluvremenu, Partizan nam nije šutnuo ka golu. Beograđanima imaju alibi priču o penalu, ali za mene u toj situaciji ništa nije sporno. U nastavku smo dozvolili rivalu da sa igračem manje stvori dve šanse, a mi smo iz kontri mogli ranije da osiguramo pobedu koja ide na račun mojih fudbalera. Čestitao sam im na borbenosti i zalaganju“, rekao je Nenad Vanić.

Izabrane vesti

Danas ste oslobodili vaše igrače obaveza da bi već od sutra počela operacija Crvena zvezda?

„Ponovo duel sa večitima, Zvezda je u sjajnoj seriji, favoriti su u našem međusobnom, ali najavljujem da će Metalac biti taj koji će prekinuti niz pobeda Grofa Božovića. Bićemo jako zadovoljni nakon toga“, optimistički je završio Vanić.

Piše: Đurđe Mečanin

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNenad VanićMiodrag Grof BožovićMetalacEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara