Veliki snovi Petroldžija i malog Ajaksa

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.09.18. | 16:11

Petrolul i Čindija igraju zaostali meč 5. kola Lige 2

Petrolul se vraća kući. Posle tri meča na strani, od čega je jedan u okviru nacionalnog kupa Petroldžije će odigrati zaostali meč 5. kola rumunske Lige 2 protiv Čindije na svom stadionu. Prvobitno je meč odložen pošto je teren na stadionu Ilie Oana čuvan za meč Lige nacija koji su odigrali Rumunija i Crna Gora.

Momci u žutim dresovima pre četiri dana su deklasirali Energiticijanul u gostima i tako podigli moral posle ispadanja iz kupa i neuspeh protiv Metaloglobusa. Povratak kući mnogo će im značiti, smatra trener Leontin Grozavu, a "novajlija" Laurenciju Marinesku imaće priliku da treći put "debituje" za Petrolul.
"Srećan sam što sam se vratio kući. Želim promociju sa ovim timom i da se što kraće zadržimo u drugom rangu. Sanjam o Petrolulu u Evropi", rekao je legendarni vezista žutih.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Čindija je proteklu sezonu okončala na trećoj poziciji i igrala plej-of za Ligu 1, ali je Voluntari posle izvođenja jedanaesteraca ipak zadržao prvoligaški status. Ekipa iz Targovišta sada želi da nadoknadi propušteno, ali mali Ajaks - kako glasi nadimak ovog kluba - je posle odličnog starta počeo da štuca. Posle tri vezane pobede Čindija je remizirala sa Arđešom i izgubila od Miovenija, a oba meča igrala je kod kuće.
"Ako posle prvog izgubljenog meča govorimo o krizi, onda stvari ne valjaju. Imali smo loš dan. Greške se dešavaju, ali moramo da budemo pozitivni. Istina je da smo ispustili pet bodova na našem stadionu, naša kalkulacija je bila drugačija, i zato sada očekujem reakciju ekipe protiv Petrolula", istakao je Viorel Moldovan, strateg malog Ajaksa i nekadašnji vrsni rumunski golgeter.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:30 4521 RUM 2 Petrolul - Chindia T. tgg gg 1,80
Ukupna kvota1,80

RUMUNIJA 2 - ZAOSTALI MEČ 5. KOLA

Sreda
18.30: (2,10) Petrolul (3,25) Čindia Targovište (3,35)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Rumunija 2sportsko klađenjePetrolul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara