Veštak odmaže Slovanu! Žilina najbolji domaćin

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.03.18. | 09:23

Slovan pre dve nedelje ponizio žuto-zelene, a strateg aktuelnog prvaka Slovačke u najavi susreta pričao o ožiljku, bolu i obavezi

Nema podele bodova, ali ima plej-ofa. Tako stoje stvari u Slovačkoj, gde se danas završava 1. kola doigravanja, i u kome je Slovan ima imperativ rezultata. Tim iz Bratislave gostuje Žilini, a kako se još nada da u preostalih deset rundi može da sustigne i prestigne Trnavu koja beži 12 bodova, puleni Martina Ševele morali bi da sruše aktuelnog prvaka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:20 4403 SL1PF Zilina - Slovan B. tgg gg 1,45
Ukupna kvota1,45

Izabrane vesti

Pre samo dve nedelje Slovan je ponizio Žilinu na svom stadionu i ispratio je kući sa ćak šest golova u mreži. Briljirao je srpski internacionalac Aleksandar Čavrić sa tri pogotka, ali umesto na travi, utakmica na stadionu pod Dubnom igra se na veštačkoj podlozi što pogoduje domaćinu.
"U poslednjoj borbi sa Slovanom dobili smo veliki ožiljak. Sada tu bol moramo da ublažimo. Osećamo obavezu da se iskupimo pred svojom publikom", istakao je Adrijan Gula pre susreta.

Da li zbog podloge ili nečeg drugog, tek Žilina je ubedljivo najbolji domaćin u celoj ligi. Na 11 duela ostvarila je devet pobeda i po jedan remi i poraz. Zato, budite vrlo oprezni sa tipovanjem. Golovi se čine kao pametniji izbor, a trebalo bi da ih bude na obe strane.

SLOVAČKA 1, PLEJ-OF - 1. KOLO

Subota
Dunajska Streda - Ružomberok 3:0 (1:0)
Trenčin - Trnava 1:2 (0:1)

Nedelja
15.20: (2,60) Žilina (3,30) Slovan (2,55)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeSlovan BratislavaŽilina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara