""
""

Vims i Kirilenko uništili Panatinaikos, Armija na korak od Fajnal fora

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.04.15. | 20:40

Na utakmici u Moskvi "pukla stotka", ekipa CSKA povela sa 2:0 protiv grčkog tima, a Miloš Teodosić ubacio pet poena za Armejce

CSKA se ne šali, sigurnim korakom gazi ka konačnom cilju – plasmanu na Fajnal for Evrolige u Madridu. Armejci su večeras u drugoj utakmici četvrtfinala pregazili atinski Panatinaikos sa 100:80 (21:14, 26:21, 25:19, 28:26).

Izabrane vesti

Šampion Rusije sada je poveo sa 2:0 u seriji, a sledeće nedelje imaće priliku da overi plasman u završnicu Evrolige. Biće mu, doduše, mnogo teže pošto će se oba meča igrati u atinskoj hali OAKA.

Moskovljani su još jednom pokazali da su ove sezone među glavnim kandidatima za osvajanje nove titule evropskog šampiona.

Ovaj put srpski plejmejker Miloš Teodosić postigao je pet poena, a na terenu je proveo 21 minut. Soni Vims je sa 20 poena bio najbolji strelac CSKA, odlični su bili Andrej Kirilenko i Nando de Kolo sa po 16 poena.

Kod Atinjana za nijansu bolji od ostalih bio je Vasilis Haralampopulos sa 14 poena, bivši igrač Partizana Džejms Gist dodao je 13, koliko je ubacio i Nikos Papas.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Soni VimsRusijaPanatinaikosGrčkaEvropaEvroligaCSKA MoskvaAndrej Kirilenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara