"Stanković na utakmici protiv Bešiktaša"
"Stanković na utakmici protiv Bešiktaša"

Voja Stanković - najtraženiji igrač Partizana: Posle Lacija, hoće ga Bordo i Salcburg

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.11.14. | 21:10

A pominje se i Benfika, uz podsećanje da zameniku kapitena crno-belih za mesec dana ističe ugovor

Stanković na utakmici protiv BešiktašaJoš mesec dana u Partizanu, a onda Vojislav Stanković sigurno odlazi u inostranstvo. Ako je pred kraj prošlog prelaznog roka negde „zapelo“ njegov najavljeni transfer u Lacio se nije realizovao, nema dileme da će zamenik kapitena ove zime napustiti crno-bele, a po svemu sudeći može i da bira gde će nastaviti karijeru.

Osim što se za štopera Parnog valjka ponovo interesuju Rimljani, izgleda da se krug kandidata za njegov potpis proširio i  na druge taeritorije. Kako javljaju francuski mediji, čelnici Bordoa drže na oku Stankovića i pokušaće da ga angažuju što pre, u nameri da ojačaju ranjivu odbranu, koja prima malo više od gola po utakmici (15 za 13 kola). Trener Vili Sanjol navodno planira da dovede baš Stankovića i tako pretekne konkurenciju koja, takođe, zna da bivšem kapitenu OFK Beograda za mesec dana ističe ugovor sa Partizanom.

Izabrane vesti

Plasirajući vesti o interesovanju Bordoa, Francuzi su pomenuli da je takav status Vojislava Stankovića interesantan i drugim klubovima. Između ostalih, Red Bul Salcburgu, koje neguje ofanzivan fudbal, ali zbog takvog opredeljenja trpi odbrana, savladana 18 puta na 15 ligaških utakmica.

Na kraju, činjenica da mogu da ga dovedu bez obeštećenja navodono je interesantna i čelnicima Benfike. Možda deluje manje realno u odnosu na Bordo i Salcburg, međutim, imajući u vidu činjenicu da su srpski igrači u Lisabonu miulih godina dobrodošli, najviše zbog uticaja i traga koji je Nemanja Matić ostavio u tom klubu, ne bi bilo iznenađenje ako i Vojislav Stanković od zime postane saigrač Ljubomiru Fejsi i Miralemu Sulejmaniju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BordoEvropaFrancuskaLiga 1FK PartizanSalcburgSrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara