"Vojislav Stanković i Danko Lazović"
"Vojislav Stanković i Danko Lazović"

Voja Stanković ostaje crno-beli: Kad već nemam klub bolje da igram za Partizan! Lazović: Možda me iznerviraju ovi naši

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.01.15. | 10:06

„Zar sam ja igrač za Koreju“, pita Vladimir Volkov pošto je odbio ponudu Hjundaija

Vojislav Stanković i Danko LazovićPominjali su se Nemanja Tubića i Gregor Balažic, a na kraju bi mogao da bude - Vojislav Stanković. Kako pregovori sa doskorašnjim štoperom BATE Borisova i aktuelnim defanzivcem Karpata nisu dali očekivane rezultate (sporna visina primanja), Partizan se okrenuo trećem i u ovom slučaju iznuđenom rešenju, pa je počeo pregovore o povratku u klub fudbalera koji je jesenas imao i status zamenika kapitena.

Stanković je juče na stadionu u Humskoj 1 razgovarao sa generalnim direktorom Milošem Vazurom povodom obnove saradnje, a u izjavi za Sportski žurnal ističe da mu se dopada ideja da karijeru nastavi na Topčiderskom brdu, gde je proveo pet godina, otkako je u januru 2009. stigao iz OFK Beograda.
Razgovarao sam sa Milošem Vazurom. Izneo mi je predlog, ja njemu moj, videćemo“, rekao je Stanković koji je, čini se, raspoložen da potpiše novi ugovor sa crno-belima, pošto su izgleda propale sve opcije za opdlazak u inostranstvo. „Što da ne? Bolje nego da pauziram šest meseci, kad već nemam klub. Sešćemo i sa trenerom Markom Nikolićem...“

Izabrane vesti

Partizan bi čudnim sppletom , za sada nerazjašnjenih okolnosti, mogao da bude jači i za Vladimira Volkova, koji kaže da namera nameru da se seli na Daleki istok, iako je na stolu imao ponudu južnokorejskog Hjundaija, od koje bi klub zaradio oko 400.000 evra.
Zar sam ja igrač za Koreju? Ma, kakva Koreja, ne idem tamo! Ne idem nigde van Evrope“, poručio je Volkov za Žurnal.

Ono što najviše u ovom trenutku interesuje navijača Partizana je, ipak, status Danka Lazovića. Iskuni krilni napadač ističe da njegov odlazak u Tjanđin Tedu nije dogovoren, iako bi navodno u Aziji zarađivao više od  1.000.000. dolara godišnje.
„Ne znam, kod mene se nikad ne zna. Možda me Kinezi iznerviraju i kažem - bežite, bre! A, možda me iznerviraju i ovi naši.  Nisam se dogovorio ništa još“, rekao je Lazović, a na pitanje da li postoji mogućnost da ostane u Humskoj, ako mu uprava Partizana ponudi bolje uslove uzvraća: „Ne mogu to ja da pričam. I na koji način može da isparira Kinezima ili bilo kome drugom. Druga je stvar što ja volim Partizan. I ne samo ja, mnogi momci ovde...“

Tako izgleda situacija u igračkom kadru, a kakvi su odnosi na relaciji uprava - trener i da li se to spreman nova bura u Humskoj 1 možete pročitati OVDE.

 (FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Vojislav StankovićVladimir VolkovSuperligaSrbijaFK PartizanDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara