""
""

Voja Stanković ponovo prvi „pik“ Lacija u zimskom prelaznom roku!

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.12.14. | 19:33

Kapitenu Partizana uskoro ističe ugovor sa crno-belima, a rimski klub ponovo ozbiljno razmišlja da ga angažuje

Kapitenu Partizana Vojislavu Stankoviću izgleda da je suđeno da karijeru nastavi u Italiji. Štoper crno-belih u četvrtak je protiv grčkog Asterasa odigrao poslednju utakmicu u dresu Partizana sa kojim mu uskoro ističe ugovor i očekuje se da od 1. januara kao slobodan igrač potpiše za novi klub, a kako javljaju italijanski mediji to bi mogao da bude rimski Lacio.

Izabrane vesti

Italijanski Skaj objavio je da su Nebesko-plavi ponovo zainteresovani za dovođenje Stankovića u svoje redove. Laciju je potreban još jedan igrač na poziciji štopera, a Stanković se idealno uklapa u tu potragu, jer klub iz Rima za njega ne bi morao da plati obeštećenje.

Italijanski prvoligaš još letos se pominjao kao moguća nova destinacija za Stankovića, ali tada nije došlo do transfera. Pored Lacija, za kapitena Partizana tada se raspitivao još jedan član Serije A, Palermo, ali je sve ostalo na tome.

Stanković je u redove Partizana došao u januaru 2010. godine iz OFK Beograda, a trener crno-belih tada je bio Goran Stevanović. Stanković je tada sa Partizanom potpisao ugovor na pet godina.

Ovaj fudbaler sa Partizanom je osvojio četiri titule prvaka Srbije i jedan nacionalni kup. Tim iz Humske napustiće posle jesenjeg dela šampionata koji je Partizan završio sa šest bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ItalijaLacioFK PartizanSerija ASrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara