""
""

Vojvodina ima plan: Jako i u napad od prvog minuta

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.16. | 09:25

Novosađani bi posle remija u Petrovcu večeras u revanšu protiv Bokelja trebalo da overe pasman u drugo kolo

Zašto kažeš Bokelj, a misliš na Stabek? Fudbaleri Vojvodine večeras (20 časova) igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv cfrnogorskog Bokelja. Rezultat iz prvog meča u Petrovcu (1:1) daje za pravo timu Nenada Lalatovića da se nada nastavku epizode na međunarodnoj sceni.

Svi su konstatovali da je kvalitet na strani Lala, ali trener našeg predstavnika stišava preveliki optimizam. Pre svega zbog činjenice da Vojvodina još nije u optimalnoj formi. Ali i takava mora da bude marka za Bokelj...

Izabrane vesti

„Očekivanja moraju da budu pozitivna. Igramo na našem terenu, protiv ekipe koja ima kvalitet, što je pokazala u prvoj utakmici. Dobro se brani, ima dobru kontru, a vidljivo je bilo da je dobra u skok igri. Tokom prethodnih pet dana radili smo na tome da pokušamo da neutrališemo vrline Bokelja i iskoristimo mane. Nadam se da će publika doći da nas podrži. Njihova podrška nam je potrebna“, poručio je trener Lala Nenad Lalatović.

MOZZART KVOTE ZA DUEL U NOVOM SADU

Vojvodina je mogla i do boljeg rezultata u Petrovcu. Tim Nenada Lalatovića je dozvolio domaćinu euforičan početak, ali gol Melega vratio Vojvodinu na nulu. Posle toga domaćin je brojao promašaje.
„Sa tim rezultatom i mogu i ne mogu da budem zadovoljan. Primili smo gol iz prekida, ali smo napravili još tri-četiri šanse, koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Međutim, sada igramo na našem terenu i od prvog trenutka ćemo pokušati da pokažemo snagu i želju da pobedimo. To neće biti lako, jer još nismo u formi u kojoj treba da budemo. Letos su nas napustila četiri bitna igrača: Rosić, Panković, Nastić i Sekulić. Došla su dvojica, a zadnja linija nam je praktično nova“.

MOZZART SLOBODNA IGRA: VOJVODINA U LIGI EVROPE - KVOTA 20,00

Novosađani nemaju velikih kadrovskih problema.
„Ćurko je povređen. Meni je žao zbog toga, jer sam planirao da mu dam šansu. Prekjuče je radio individualno, sa strane, ali nije izdržao. Videćemo koliko je ozbiljna ta povreda. S druge strane Maksimović se oporavio od povrede zgloba, trenirao je punim intenzitetom i konkurisaće za sastav. Na ostale igrače mogu da računam“, dodao je Lalatović.


tagovi

FK VojvodinaSrbijaNenad LalatovićMarko KordićLiga EvropeFilip MalbašićEvropaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara