"Bata Butorović"
"Bata Butorović"

Vojvodina se oprostila od Butorovića: Nastavljamo putem našeg vizionara

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.13. | 15:23

U prisustvu velikog broja rođaka, prijatelja, saradnika danas je u Hotelu „Park“ održana komemorativna sednica povodom smrti predsednika FK Vojvodina Ratka Butorovića

Bata ButorovićMeđu prisustnima bili su i generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, predsednik FSS Tomislav Karadžić, generalni sekretar Zoran Laković, komesar za bezbednost Milivoj Mirkov, Miodrag Žuća Janković, Ranko Stojić, Zvezdan Terzić, Dragan Simović (Spartak Zlatibor voda), Milovan Rajevac, Dragoljub Bekvalac, Nebojša Vignjević, biznismen Miodrag Kostić, vlasnik firme „D Dalton“ Dušan Pajović, vlasnik „Karin Komerc“- a Mirko Dubroja, bivši igrači Vojvodine Željko Brkić, Aleksandar Popović, Leo Lerinc, Dušan Tadić, Miroslav Stevanović

U ime kluba, od Butorovića se oprostio potpredsednik Dušan Vlaović, koji je kazao da je odlaskom Butorovića FK Vojvodina doživeo nenadoknadiv gubitak.
“Zadatak kluba je da nastavi putem koji je zacrtao Butorović. On je bio veliki vizionar, mnogo je ulagao u klub, sanjao je o trofejima i pripremio sve uslove da klub do njih stigne, ali nije doživeo da ostvari cilj”, rekao je Vlaović dodajući da je na svima u klubu zadatak da učine sve da se taj Buturovićev cilj u budućnosti ostvari i osvoje trofeji.

Predstavnik veterana FK Vojvodina Mladen Vučinić na komemoraicji je govorio u ime svih generacija kluba. On je istakao da je Butorović mnogo ulagao u klub i doprineo unapređenju na svim poljima te da je vodio računa i o mlađim kategorijama, kao i o svim segmentima kluba.

Ratko Butorović biće sahranjen u rodnom Nikšiću u sredu 12. juna 2013.

(Tekst i foto: FK Vojvodina)

Izabrane vesti


tagovi

Ratko ButorovićSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara