"Abubakar Oumaru"
"Abubakar Oumaru"

Voša sledi Batin put: Nema prodaje večitima!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.13. | 15:04

Abubakar Oumaru ne ide u Zvezdu. Barem ne u ovom prelaznom roku

Abubakar OumaruRatko Butorović više nije na čelu Vojvodine, ali će Novosađani nastaviti da praktikuju njegovu filozofiju vođenja kluba. Pre svega kada je u pitanju prodaja igrača beogradskim večitim rivalima Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Medijski napisi da bi Abubakar Oumaru mogao da napusti stadion Karađorđe primorali su predsednika Voše Balšu Butorovića i sportskog direktora Sašu Drakulića da sednu za sto i odrede se po tom pitanju.

Izabrane vesti

I odgovor je bio jednoglasan – nema jačanja rivala!
"Sledimo put našeg pokojnog predsednika Bate, da se igrači Vojvodine ne daju našim najvećim rivalima, Partizanu i Crvenoj zvezdi. To je i moj stav od kada sam došao na funkciju sportskog direktora. Abubakar je jedan od najboljih stranaca u našoj ligi, ako ne i najbolji. Nama je potreban u timu, ali ako dobijemo finansijsku ponudu koja zadovoljava Vošu i igrača, on će moći da ide samo u inostranstvo",  istakao je Saša Drakulić.

Jedino što bi moglo da pomuti planove Lalama je činjenica da Kameruncu ugovor ističe na kraju godine što znači da Oumaru već sada može da pregovara sa zainteresovanim klubovima, ali samo o transferu u zimskom prelaznom roku. Bez da pita Vošu.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Abubakar OumaruBalša ButorovićFK Crvena zvezdaFK Partizansaša drakulićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara