""
""

Vraća se Fejsa i možda zaigra sa Vojom Stankovićem!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.11.14. | 21:39

Sve je u redu sa kolenom, povratak na teren srpskog reprezentativca se očekuje za mesec dana kada bi mogao da mu se pridruži i štoper Partizana

Godinu koju neće po dobrom pamtiti, Ljubomir Fejsa će ipak dočekati na terenu. Posle teške povrede u maju i kidanja ligamenata kolena, beskompromisni vezista je morao na operaciju i višemesečnu pauzu.

Izabrane vesti

Fejsa je pre nekoliko dana obavio i poslednju lekarsku kontrolu na kojoj je utvrđeno da je povređeno koleno zalečeno i sada ga očekuje period poslednjih priprema za povratak na teren. Portugalski mediji pišu da će Fejsa zaigrati za Benfiku krajem decembra.

Istovremeno, mediji u Portugalu pišu da je Benfika ozbiljno zagrizla za Partizanovog štopera Vojislava Stankovića. Prethodnih dana su se pojavile informacije da Stankovića žele Lacio, Bordo, Benfika, Braga i Salcburg. Na toj listi je i Galatasaraj pišu mediji u Turskoj, ali Benfika je najviše zagrizla,.
„Sa Fejsom sam dugogodišnji prijatelj i rekao mi je da jedva čeka na povratak na teren. Rezultate Benfike sam posebno počeo da pratim kada su doveli Fejsu i Markovića. Lazar mi je objašnjavao koliko je ovo veliki klub i naravno da bi bilo sjajno da zaigram za Benfiku“, rekao je Stanković za portugalske medije.

Partizanovom štoperu ističe ugovor na kraju godine i biće slobodan igrač što ga dodatno čini interesantnim za buduće poslodavce.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BenfikaEvropaLjubomir FejsaFK PartizanPortugalSrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara