""
""

Vreme je za prvi veliki okršaj Monako - PSŽ: Dvojka plaća 1,75

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.17. | 14:35

Može li klub iz Pariza da se osveti Kneževima za gubitak titule?

Monako je prošle sezone prekinuo Pari Sen Žermenovu vladavinu francuskim fudbalom i potpuno zasenio bogati klub sa Parka prinčeva. Pobede Svetaca u kup takmičenjima nisu mogle da nadoknade gubitak titule i ukupan utisak u kojem su Kneževi bili priča broj jedan u Francuskoj.

Sada je vreme za novi okršaj u Superkupu Francuske kojim se najavljuje nova sezona u Ligi 1. Stvari su se promenile u odnosu na prošlu sezonu. Monako je ostao bez nekih od najboljih igrača poput Mendija, Bakajoka i Bernarda Silve, dok je PSŽ zadržao sve nosioce igre i pojačao se bekovima Danijem Alvesom i Jurijem Berčičeom iz Real Sosijedada.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> 5001: Monako - PSŽ 1 (4,70), X (3,70), 2 (1,75)

Sve što se dešavalo u prelaznom roku je prilično poremetilo Monako, koji nije bistao u pripremnim utakmicama i nije igrao onaj spektakularni fudbal kao prethodne sezone. Otišli su nosioci igre koje nije lako zameniti mladim fudbalerima poput Tilemansa, Kongoloa ili Meitea.

Zato je Monako u pripremnom periodu igrao nerešeno s Fenerbahčeom, PSV Ajndhovenom, Rapidom iz Beča, poražen je od lisabonskog Sportinga... PSŽ je istovremeno odmeravao snage sa najjačim timovima Evrope na Međunarodnom kupu šampiona u Americi.

Okršaj u Superkupu, u Maroku, biće zanimljiv i zbog Monakove prve zvezde Kilijana Mbapea. Njega između ostalih klubova želi i PSŽ koji je spreman da plati svetski rekord, ali igrač vidi Svece tek kao poslednju opciju. Sada će supertalentovani napadač biti u centru pažnje.

A možda već u sledećem okršaju Svetaca i Kneževa biti na suprotnoj strani?

PREDLOZZI ZA KLAĐENJE

KI 2         1,75
UG 3+   1,45

* kvote su podložne promenama

MEĐUSOBNI SKOR
88           41           26           21           113:80

(FOTO: Action images)


tagovi

bet infoEvropaFrancuskakladite se naLiga 1MonakoPari Sen Žermensportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara