""
""

Za Babu 28.000.000 evra? Da nije to previše, gospodo?

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.15. | 18:29

Plavci navodno žele levog beka Augzburga na kojeg već duže vreme motri i Real Madrid

Mladi bek Augzburga Abdul Rahman Baba iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je odigrao 31 utakmicu i zabeležio šest asistencija, što nije promaklo oku najbogatijih evropskih klubova. Ne tako davno pisalo se kako je za Babu zainteresovan Real Madrid, jer u njemu vidi idealnu zamenu za Marsela, međutim, engleskih tabloidi tvrde da će Kraljevski klub imati žestoku konkurenciju u nastojanjima da potpiše ovog 20-godišnjaka.

Navodno, Čelsi se već raspitivao kod uprave Augzburga oko cene, a pojedini mediji na Ostrvu navode kako se radi o cifri od 28.000.000 evra, koliko bi Žoze Murinjo bio spreman da izdvoji za usluge reprezentativca Gane. Takođe, navodi se kako bi veza u ovom poslu trebalo da bude Avram Grant, nekadašnji menadžer Plavaca i sadašnji selektor Gane.

Izabrane vesti

Ako se u obzir uzme da je godišnji budžer kluba iz Bavarske koji iznosi svega 22.000.000 evra, teško je zamisliti da bi čelni ljudi Augzburga mogli da odbiju tako bogatu ponudu, ako ona uopšte i postoji, naravno. Ne treba zaboraviti da Čelsi na poziciji levog beka već ima Azpilikuetu, odnosno skupo plaćenog Filipea Luisa, tako da sve ove navode treba uzeti s rezervom...  

Inače, Baba je u Augzburg stigao iz drugoligaša Grojter Firta za svega 2.500.000 evra. Pored Čelsija interesovanje je stidljivo pokazao i Volfzburg, jer će teško u svojim redovima uspeti da zadrži sjajnog Rikarda Rodrigeza.

(foto: Action Images)   


tagovi

Premijer ligaNemackaletnji prelazni rok 2015EvropaEngleskaČelsiaugzburgAbdul Rahman Baba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara