Zameniti Učea? Izazov prihvaćen

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.10.18. | 10:40

Andrija Kaluđerović danas debituje za Delhi Dinamo, 20. klub u karijeri

Gde god je bio - a gotovo da nema gde nije igrao - tresao je mreže. Negde sa manje, negde sa više uspeha, ali u taboru Delhi Dinama procenili su da je Andrija Kaluđerović idealan napadač koji će pokušati da nadomesti odlazak Kalua Učea, Nigerijca koji je minuli šampionat završio kao treći strelac Superlige Indije. A, kako Andrija još nije igrao u zemlji 1.000 jezika, izazov je prihvaćen. Sredinom avgusta meseca, nepuna dva meseca pošto je zadužio opremu Olimpije iz Ljubljane, Kaluđerović se razišao sa Slovencima i potpisao za Delhi, koji mu je ravno 20. klub u karijeri.

Upravo danas, nekadašnji špic Crvene zvezde i Vojvodine imaće priliku da debituje za novi klub u okviru poslednjeg meča 1. kola Superlige, u kome Delhi dočekuje Pune Siti. Biće to okršaj dvojice španskih stratega, Đozepa Gombaua i Migel Anhela Portugala, koji takođe debituju, ali ovom drugopomenutom okruženje nije nepoznato pošto je upravo protekle sezone, doduše ne do kraja, sedeo na klupi Dinama. 

Izabrane vesti

Delhi iza sebe ima razočaravajuću godinu, u kojoj je jedino zahvaljujući dobrim rezultatima u smiraj sezone uspeo da izbegne fenjer i bude 8. od ukupno deset timova u ligi. Za razliku od domaćina, Pune Siti je pod vođstvom srpskog stručnjaka Ranka Popovića završio na četvrtom mestu i igrao plej-of za titulu, međutim ispao je već u polufinalu. Zato se Dinamo pojačao, pa je pored Kaluđerovića doveo i holandskog defanzivca Đanija Zuiverlona i španske Leonese, ali i Slovenca Renea Miheliča. Menjali su i popularni Pastuvi tokom pauze, ali najzvučnije pojačanje kanadski napadač Ijan Hjum je povređen i nije u konkurenciji za meč.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:00 8501 INDS1 Delhi Dynamos - Pune City ds 1X 1,57
Ukupna kvota1,57

INDIJA 1, SUPERLIGA - 1. KOLO

Subota
Atletiko Kolkata - Kerala 0:2 (0:0)

Nedelja
Bengaluru - Čenajin 1:0 (1:0)

Ponedeljak
Nort Ist Junajted - Goa 2:2 (1:2)

Utorak
Mumbaj - Džamšedpur 0:2 (0:1)

Sreda
16.00: (3,00) Delhi Dajnamos (3,30) Pune Siti (2,25)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport


tagovi

Andrija KaluđerovićSuperliga Indijesportsko klađenjeDelhi Dinamo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara