"Gari Medelj"
"Gari Medelj"

Zato ga i zovu Pitbul: Mogao je da bude diler droge, izleteo iz auta pri brzini od 140 na sat

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 12:45

Život nije mazio Garija Medela

Gari MedeljPovod je bio subotnji derbi Intera i Rome, ali najzanimljiviji deo interjvjua koji je Gari Medel dao Gazeti delo Sport nije se ticao terena, već rizičnog odrastanja na ulicama Santjaga. Da nije bilo fudbala ko zna u kom bi smeru otišao život sada 28-godišnjeg štopera Neroazura.
"Igrao sam fudbal svaki dan. Uvek sam bio na ulici. Nekad je otac morao da izlazi napolje i da me povuče za uvo kako bi me vratio u kuću. Bio sam srećan dok sam igrao. Sa prijateljima na ulici, ali bez ljudi sa narkoticima. Toga je bilo mnogo. Mnogo stvari koje su mogle da te odvuku na pogrešan put. Da nisam pobegao zahvaljujući fudbalu možda bih postao diler", prisetio se Čileanac.

Droga međutim nije bila jedino iskušenje u životu temperamentnog defanzivca. Prisetio se Medel i dramatičnog saobraćajnog udesa.
"Bilo je sedam izjutra. Bio sam u Čileu, malo sam spavao. Sunce mi je bljesnulo u oči, a pogrešio sam i zato što nisam vezao pojas. Zaspao sam, izgubio kontrolu, a išao sam oko 140 kilometara na sat. Bukvalno sam izleteo kroz šoferšajbnu. Tek u bolnici sam shvatio šta se desilo. U jednom trenutku sam dotakao nogu i nisam je osetio. Baš sam se uplašio. Ali onda je došao menadžer i potapšao. Magija! Osetio sam, Bio je to znak. Takve stvari te učine jačim".

Izabrane vesti

Posle svega jasno je zašto Medela zovu "Pitbul". Iako je nadimak zaslužio na terenu. Još dok je bio omladinac. Bivši saigrač Rodrido Pajakeo ga je skovao.
"Jednom me je video kako trčim u punom sprintu, non-stop, kao lud. Gde je bila lopta tu sam bio i ja. Kao kad pas juri loptu dok se igra. Kao pitbul", pojasnio je Medel.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AItalijaInterGari MedelEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara